DANAS JE PUN MJESEC U VAGI – DONOSI VELIKE PROMJENE U HOROSKOPU: Znate li šta čeka vaš znak? DOBRO JE ZNATI!

Zanimljivosti

Na ovaj puni Mjesec čak su tri planete na istom stupnju u Ovnu – Sunce, Venera i Hiron. Simbolika ovog stupnja glasi – vidovnjak gleda u kristalnu kuglu, što znači da će naše proročanske sposobnosti i intuicija biti maksimalno izraženi, a snovi živi i lucidni. Hiron je veliki astrološki iscjelitelj pa je ovaj period prilika da iscijelimo sve traume proizašle iz ljubavnih veza.

Svaki pun Mjesec je prilika da nešto promijenimo u svom životu, ovisno o znaku gdje se taj Mjesec događa. U nedjelju, u 20.30 sati, očekuje nas pun Mjesec u Vagi koji je vezan uz simboliku partnerstva, braka, dobrih odnosa s drugim ljudima, ljepote, sklada, harmonije, dobrog ukusa, estetike, umjetnosti, muzike, diplomacije, pravde.

Ovaj pun Mjesec može nam pomoći da pronađemo partnera, bilo ljubavnog ili poslovnog, te da uđemo u ozbiljnu, kvalitetnu i dugotrajnu vezu. Ovome će pridonijeti dobro aspektirani Mars i Saturn.

Kada radimo na nekoj tehnici privlačenja partnera u svoj život, manifestira se općenito partner i njegove poželjne osobine, ali nikad konkretna osoba, jer tada ulazimo u sferu slobodne volje druge osobe! Ako smo u vezi, onda možemo raditi na skladnim odnosima s partnerom.

Također, možemo raditi na tome da u naš život uđu ljepota, sklad, mir, harmonija, ljubaznost, šarm, neodoljivost, zavodljivost. Razvijamo umjetničke vještine, uživamo u muzici, plesu, slikarstvu, uređenju doma, svemu što unosi ljepotu u život.

Povezujemo se s diplomatskim vještinama, te tražimo način za mirno rješavanje svađa i sukoba. Ukoliko smo u neprijateljstvu s nekim, sad je prilika da se pomirimo. Također je dobar period da se započne s rješavanjem nekog pravnog pitanja ili sudskog procesa.

Na ovaj puni Mjesec čak su tri planete na istom stupnju u Ovnu – Sunce, Venera i Hiron. Simbolika ovog stupnja glasi – vidovnjak gleda u kristalnu kuglu, što znači da će naše proročanske sposobnosti i intuicija biti maksimalno izraženi, a snovi živi i lucidni.

Hiron je veliki astrološki iscjelitelj pa je ovaj period prilika da iscijelimo sve traume proizašle iz ljubavnih veza. Vaga je zračni kardinalni znak vezan uz umjetnost i ljepotu pa se za magijski proces privlačenja željenog u život koriste zvuk, mantre, bajalice, ples, pjesma, slikanje, crtanje, jantre, cvijeće.

Od božanstava se prizivaju božice Venera za ljepotu i umjetnost, Hera, Freya i Isis za skladne partnerske odnose, Maat, Justicija (Temida) za pravdu i uspjeh u parnici ili pravnim i diplomatskim poslovima.

Za mirno rješavanje sukoba i mir među neprijateljima, priziva se božica mira Irena (Eirene). Pošto je razdoblje Ovna, dobro je prizivati i povezivati se s Marsom koji će dati aktivnost, pokretljivost i jaku ambiciju da se ponašamo u skladu s našim ambicijama.

Ovaj pun Mjesec najjače će utjecati na Ovnove i Vage (i one koji imaju naglašen neki od tih znakova), a najpovoljnije će se odraziti na Lavove, Strijelce, Blizance i Vodenjake (i one koji imaju naglašen neki od tih znakova), dok će najlošije proći Rakovi i Jarci. (novi.ba/atma/narodnjaci.net)