Žena šokirala čituljom, cijeli grad priča o njoj: Preminuo joj muž, a ona opisala šta su radili u krevetu…

Region

Amerikanka Kristal Soser (39) doživjela je jedan od najtežih dana u životu kada joj je u februaru preminuo suprug Erik.

Porodica i prijatelji iz Nebraske očekivali su da će se to uskoro dogoditi jer je Eriku rak metastazirao i nije imao nikakve šanse, međutim, Kristal nije željela da joj muž ode a da to nije na “njihov način”.
Svoju ljubav i međusobnu veliku strast nikad nisu skrivali od očiju javnosti, pa je Kristal u čitulji napisala sve o Eriku što joj je bilo u srcu.

“Erik je otišao, kažu, zbog raka, a ja bih rekla zato što je bio previše se*si. Moj Bože, kakav je bio i šta je radio. Bio je jako snažan i izdržljiv muškarac. Satima bi bio u stanju da me voli kako ja želim, pošto sam oduvijek voljela da naš odnos traje. Dodala bih ‘moj Supermen’. U raju će se, nadam se, sjediniti i sa našim psom kojeg smo svi obožavali da mrzimo, a jedino ga je on volio od srca”, napisala je Kristal.

Erik Soser i Kristal bili su u braku 13 godina, a iza sebe je ostavio i troje djece.

“Znao je tačno kako da se postavi prema ljudima oko sebe, kao i da voli djecu bezrezervno i posvećeno. Svima će nam vječno nedostajati”, umirila se Kristal načinom pisanja u čitulji na njenom kraju.

I dok su mnogi sugrađani bili veoma iznenađeni se*si čituljom u novinama, čitaoci su u komentarima na ovu priču istakli da su takve čitulje pravi način da se oprostite od svojih voljenih, mada je bilo i konzervativnijih ljudi koji su se bunili.

“To nije mjesto za takve intimne ispovijesti. Baš me briga kakav je bio u krevetu, to je između njih. Iskompleksirana žena”, bio je jedan od komentara, prenosi “Objektiv“. (haber.ba/narodnjaci.net)