Prodaću njivu, spustila sam cijenu: Rada Manojlović stavila na oglas imanje za 15.000 eura, otac joj govorio da to ne radi!

Showbizz

Pjevačica Rada Manojlović riješila je da proda dva imanja koja je kupila u rodnom selu Četereže 2019. za 20.000 eura. Naime, kako se navodi, ona je spustila cijenu zemljišta na 15.000 eura, a za nekoliko dana bi trebalo da zvanično postavi oglas sa svim detaljima oko prodaje.

– Imanje koje je Rada kupila prije dvije godine ima nekoliko ari i nalazi se pored njene porodične kuće u selu Četereže. Njena porodica je tu gajila organsku hranu, koju su dijelom prodavali i na lokalnoj pijaci, ali je Rada sad riješila da to ipak proda. Pričala je sa ocem i maćehom i rekla da bi mogli da uzmu solidan novac ako njive stave u oglas, a to bi im značilo jer u ovom trenutku ne znaju kada će da počne da tezgari.

– Štek koji je imala se skoro potrošio, a nastupa nema. U vrijeme krize Rada je spremala nove pjesme, već je pričala o tome da joj je Haris pomogao i dao određenu sumu novca, ali sada oboje ne nastupaju nigdje – priča izvor blizak pjevačici.

Manojlovićkina maćeha Suzana i otac Rade nisu bili za to da se dio imanja prodaje, pa su Radu ubjeđivali da je zemlja vrednija od nekoliko hiljada eura.

– Radi je otac odmah rekao da ne treba da prodaje njive i da će se već nekako snaći dok ne prođe kriza. Objasnio joj je da od zemlje uvijek može da se živi i da ne treba da donosi nagle odluke, ali je ona odavno presjekla. Rekla je da će uskoro da postavi oglas za prodaju i da je spremna da pregovara da se cijena još malo spusti da bi što pre prodala njive – priča izvor. prenosi “Ekskluziva“.

Rada je povodom cijele priče rekla da je prodaja imanja trenutno najpametniji potez koji je mogla da donese.

– U svom selu imam više imanja i mislim da nije strašno ako prodam nekoliko ari. Zemlju sam kupila prije dvije godine, ali to nije sve što imamo. Sada je bitno da se imam novac u šteku, ne znamo koliko će epidemija da traje. Ko zna kad ću da krenem da zarađujem, ne samo ja već i moje kolege. Prodaću njivu, spustila sam cijenu, ali vidjećemo još šta i kako – potvrdila je folkerka.(narodnjaci.net/haber.ba)