ČUVENI RUSKI ASTROLOG PAVEL GLOBA OTKRIVA: Ova 3 znaka čeka VELIKA SREĆA U APRILU!

Zanimljivosti

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa izdvojio je tri znaka Zodijaka koji imaju šansu da preokrenu stvari u životu početkom aprila.

OVAN

Prva decenija aprila će pripadnike ovog znaka podstaći na akciju, greška bi bila da ne iskoriste prilike koje će im se pružiti. Ovo se prije svega odnosi na one koji traže partnera. Nova poznanstva imaju velike šanse da prerastu u ozbiljnu vezu. Sve zavisi od vaše volje da preuzmete odgovornost za svoje postupke, a cijena greške biće veća nego ikad.

BIK

Krajni je trenutak da dignete glas. “Ležerna” strategija koju ste do sada praktikovali nije se pokazala kao dobra. Ukoliko u narednim danima ne promijenite ponašanje, propuštate priliku da poboljšate vezu. Drugim riječima, nikada nećete dobiti ono što želite. Nemojte se obratiti prijateljima za savjet i otkriti im neku svoju tajnu – nehotice će je odati. Napravite pauzu u vezi, doći će vrijeme za sve, nemojte da žurite.

ŠKORPIJA

Zvijezde vas upozoravaju, morate da iz korjena promijenite neke stvari. Opterećeni ste dugovanjima i krajnji je trenutak da preispitate svoje postupke. Zaboravite na ljubav i romantične veze na neko vrijeme. Poslušajte savjete prijatelja, ispostaviće se da su sve vreme imali najbolje rješenje za vaše probleme. Na duže staze će sugestije dati odlične rezultate i sreća će se preokrenuti u vašu korist. (narodnjaci.net/haber.ba)