URADITE OVE 3 STVARI I MLAD MJESEC 12.04. DONIJET ĆE VAM VELIKU SREĆU: Ostvaruju se sve želje – OVO NIKAKO NE SMIJETE URADITI!

Zanimljivosti

Ovo je prvi mlad Mjesec u proljeće 2021. godine pa je idealan za manifestaciju i ostvarenje dugoročnih planova. Energije će tijekom mladog Mjeseca biti pomiješane, a kako biste pronašli balans i iskoristili ih najbolje što možete, pratite sljedeći astro vodič!

Novi lunarni ciklus od 12. travnja/aprila s dominacijom mladog Mjeseca u znaku Ovna donosi vam moćnu energiju i nudi vam priliku da kanalizirate svoje sposobnosti i u sebi probudite snažnog vođu.

Ovo je prvi mlad Mjesec u proljeće 2021. godine pa je idealan za manifestaciju i ostvarenje dugoročnih planova. Mlad Mjesec će se poravnati u Ovnu sa Suncem i Venerom i Merkurom pa će vatrena energija nadahnuti vaše srce i um.

Ipak, Pluton formira kvadratni aspekt tijekom mladog Mjeseca i donosi dinamiku, intenzitet, ali i imupulsivne reakcije. Ovu energiju će pomalo ublažiti prisutnost Marsa i Jupitera koji predstavljaju spoj sreće i dodatne motivacije.

Energije će tijekom mladog Mjeseca biti pomiješane, a kako biste pronašli balans i iskoristili ih najbolje što možete, pratite sljedeći astro vodič!

3 stvari koje trebate učiniti za vrijeme mladog Mjeseca u Ovnu:

1. Riskirajte i učinite nešto novo – Sada je sjajno vrijeme da krenemo na potpuno novi put. Pozovite ratničku energiju Ovna da vam pomogne da krenete naprijed u osvajanje nepoznatog teritorija života.

Pored toga, harmonični sekstilni aspekt između Mjeseca i planete Jupiter ispunjava vas bogatstvom i garantira da je sreća na vašoj strani, zato se ne plašite riskirati.

2. Ritual sa plamenom svijeća – Ovan je vatreni znak pa mlad Mjesec donosi vatrenu energiju. Ovo je dobar trenutak da napravite ritual sa svijećom. Pod plamenom svijeće zapišite svoje namjere, meditirajte i zamislite želje.

Neka vatrena energija osvijetli vaš put ka uspjehu.

3. Ne plašite se promjena – Probudite u sebi hrabrost i oživite snove. Ne plašite se promjena koje dolaze, jer vam one mogu otvoriti vrata za nešto bolje u životu.

Prigrlite promjene i osvijestite što vam to važno i novo donose na vašem životnom putovanju.

2 stvari koje ne treba učiniti tijekom mladog Mjeseca:

1. Ne stidite se svojih želja – Ovan je prvi znak Zodijaka i ima dozu pojačanog ega. To znači da ćete se tijekom ovog mladog Mjeseca više fokusirati na sebe i svoje potrebe.

Ne stidite se izraziti svoje želje, već hrabro istupite i borite se za njih. Osvijestite sve što vas blokira u ostvarenju snova, a onda otpustite negativne vibracije koje vam ne dozvoljavaju da napredujete.

2. Ne dozvolite da vas okruženje sputava – Obitelj, prijatelji, partner… svi naši bliski ljudi imaju očekivanja od nas, ali sada je trenutak da se malo posvetite sebi. Tijekom punog Mjeseca u Vagi (krajem ožujka/marta) bili smo pomalo opterećeni kako da zadovoljimo druge, ali sada se kotač života okrenuo.

Stupite u kontakt sa svojim najautentičnijim željama i ciljevima – prihvatite stvari koje pale vatru uspjeha.

Ne brinite hoćete li udovoljiti svima oko sebe i tuđim očekivanjima. Vrijeme je da malo udovoljite sami sebi. (narodnjaci.net/novi.ba/Atma)