Videli su se nekoliko puta, a onda je ušla u NJEGOVO KUPATILO: Prizor ju je zapanjio, ostavila je PORUKU U NESESERU i više se nikad nije vratila tamo!

Magazin Zanimljivosti

Korisnica “TikToka” Moli Šarp objavila je video u kom je razotkrila kao preljubnika momka s kojim je izašla na sastanak. Moli, koja je nakon cele ove priče zaključala svoj nalog na spomenutoj društvenoj mreži, u klipu objašnjava kako se vratila kući iz bara sa momkom kog je tamo upoznala, ali kog u tom momentu još uvek nije doživljavala kao svog emotivnog partnera.

– Njegov cimer nije u vezi, mislila sam da nije ni on – navela je ona u postu.

– Ali ako je ovo vaš muškarac, preljubnik je – dodala je.

Moli je snimila njegovo kupatilo i zumirala gomilu gumica za kosu, maramica za uklanjanje šminke i neseser pun četkica za šminkanje. Ona je istakla da, ako momak s kojim se viđa zaista ima ozbiljnu vezu, onda ne želi da ona sazna za njegovu prevaru preko “TikToka”.

Stoga je u neseseru ostavila poruku: “Ako se viđaš ili si u vezi sa Džošom, on je preljubnik”. Većina drugih korisnika pozdravila je Molinu akciju i rekli su da je uradila pravu stvar.

– Ti si zaista solidarna s devojkama – jedan je od komentara.

Ali, neki su ukazali da je možda Džošova bivša devojka ostavila neke stvari u kupatilu ili da on ili njegov cimer imaju sestru koja često boravi kod njih.

– Moj brat uvek ostavlja neseser pun stvari za mene u svojoj kući (maramice, šminka, stvari za kosu) kad se bez planiranja pojavim i prespavam tamo – istakla je jedna korisnica.

Moli tek treba da objavi šta se dešavalo nakon njenog otkrića. Ipak, objavila je jedan post u kojem objašnjava da se suočila sa Džošom i da je on zauzeo “uznemireni/odbrambeni” stav i rekao: “Nisam u vezi, ali neću da objašnjavam te stvari”. (narodnjaci.net/srbijadanas.com)