POLICAJCI UHAPSILI MARINU, PA TRAŽILI DA IM “PLATI” TELOM: Nakon što je pozvala prijatelja usledio ŠOKANTAN OBRT!

Region

POLICAJCI UHAPSILI MARINU, PA TRAŽILI DA IM “PLATI” TELOM: Nakon što je pozvala prijatelja usledio ŠOKANTAN OBRT!

Devojka po imenu Marina zapala je za oko patroli jednog martovskog dana 2019. godine u okrugu Zjablikovo, kada je napustila restoran u ulici Šipilovskaja. Pokušala je da zaustavi taksi, ali prvi se zaustavio policijski automobil.

Devojka je iskreno priznala da nije imala dokumenta, došla je iz Ukrajine i radila u Moskvi kao prostitutka. Policajci su joj ponudili da svojim telom “plati” kršenje zakona. Marina se saglasila, čak je pozvala policajce da koriste kondome. Odvezli su se do najbliže garaže, a jedan od policajaca je putem krenuo sopstvenim automobilom kako bi bio zaštita u slučaju da hitno pozove kolege, piše mk.ru.

Prostitutka je jednom policajcu pružila “uslugu” u službenom automobilu, drugom u privatnom.

Međutim, iste večeri, Marina je prijavila slučaj svom drugu u policiji, a on je nagovorio da napiše krivičnu prijavu. Pošto su svi dokazi ostali na mestu orgija, uključujući salvete i kondome, nije bilo teško dokazati krivicu policajaca.

Prvostepeni sud je dva policajca poslao u zatvor na dve godine zbog zloupotrebe službenog položaja, ali je advokat uspeo da dokaže da su se policajci iskreno pokajali i kazna je smanjena za polovinu.

Najstariji policajac osuđen je za nehat. On nije učinio ništa da kolege odvrati od zločina. Kao rezultat toga, osuđen je na popravni rad u trajanju od 8 meseci, a 15 odsto njegove plate oduzeto je kao državni prihod. (Espreso / Alo)