SVEKRVA JE MRZELA NATAŠU IZ DNA DUŠE I UNIŠTILA JOJ ZDRAVLJE: Ali snajina OSVETA je tek bila ZASTRAŠUJUĆA!

Region

SVEKRVA JE MRZELA NATAŠU IZ DNA DUŠE I UNIŠTILA JOJ ZDRAVLJE: Ali snajina OSVETA je tek bila ZASTRAŠUJUĆA!

Ukrajinka Nataša Suslova (35) verovala je da će njena svekrva Galina promeniti svoj stav prema njoj kada bude ušla u brak sa njenim sinom Olegom (39).

Od prvog puta kad ju je videla, Galina je doslovno prezirala Natašu, ali ne zbog nje same, već zbog činjenice da Oleg ima nekog koga prvi put “baš voli” a da to nije njegova majka.

Galina je celog života kontrolisala Olega i verovala je da će uplivom u njihov brak zadržati dominantan odnos prema sinu, po mogućstvu i prema snaji. Nataša je pogrešila što je za dobrobit familijarnih odnosa “spustila gard” i gutala sve živo što joj servira bahata svekrva. Čak i kad je Olegu rodila sina.

Galina se toliko mešala u podizanje deteta još od trenutka kada je bilo prvo previjanje i stavljanje pelena, da je Nataša doživela nervni slom. Pritom ju je stalno ponižavala da je smotana i glupa za majku, prenosi portal strana.ua.

Nataša je zbog prevelikog stresa dobila hormonski poremećaj i nedelju dana je provela u bolnici. Sličan slučaj se dogodio u narednih godinu dana iako je molila Olega da malo očvrsne prema majci i odbrani je, makar da je ne vređa.

Oleg je to i želeo da uradi, ali su to bili toliko formalni pokušaji od njega, da je nekim mlakim rečenicama prema majci činio stvari još gorima. Ipak, Nataša se, boraveći poslednji put u bolnici setila jedne cake kako bi mogla da konačno zaustavi Galinu.

Olegova majka verovala je u sudbinu i gledanje u dlan i karte (iako to sama nije znala da radi) a Nataša je poznavala jednu osobu koja se time bavi. Po izlasku iz bolnice, nagovorila je prijateljicu da ugosti Galinu, plativši joj ozbiljno za uslugu koja bi podrazumevala da joj lažno ispriča sve najgore o tome šta je čeka u životu!

Naivna Galina došla je kod te žene sa Natašom koja je glumila srdačnost prema svekrvi.

“Vidim vam puno loših stvari. Bolesni ste, nećete još dugo živeti, linija života na šaci vam se iznenada prekida. Imate i mogući napad na ulici. Morate da promenite način ishrane i ponašanja prema ljudima oko sebe. Puno je zlobe u vama, imate negativnu energiju. Neko je bacio čini na vas davno i jedino ako možete da izbegnete ono najgore je da se promenite”, rekla je Natašina prijateljica.

Galina je bila u šoku i danima nije reč progovarala ni sa kim. Nataša je primetila kako svekrva iz dana u dan menja odnos prema svima iz straha da će umreti, da bi na kraju prestala da izlazi iz kuće kako je neko ne bi “napao na ulici”.

Život joj je izmenila iz korena, možda ga je i upropastila, ali je tako povratila svoj mir i prvi put dobila harmoniju u kući. (Espreso.co.rs/Objektiv)