(VIDEO) MAJKA SEDMORO DECE OTKRILA KAKO JE SKINULA 20 KG: Izbacila je ove 2 namirnice koje svakodnevno jedemo!

Zanimljivosti

(VIDEO) MAJKA SEDMORO DECE OTKRILA KAKO JE SKINULA 20 KG: Izbacila je ove 2 namirnice koje svakodnevno jedemo!

Zbog pandemije koronavirusa, činjenica je da se svi poslednjih meseci krećemo manje nego ranije. Zbog toga nije čudno ako ste se i vi malo ugojili, ali ako želite da skinete višak kilograma, možda će vam pomoći video ove mame.

Majka sedmoro dece, Tes Gidins, čija deca imaju između 3 i 14 godina, tokom pandemije se ugojila skoro 20 kilograma. Ona je na TikToku objavila video u kojem je dokumentovala svoj napredak.

– Objavljujući fotografiju iz novembra 2020. godine, ona je napisala da se “ugojila 20 kilograma. Osećala sam se nezdravo, umorno i znala sam da nešto moram da promijenim – rekla je ona.

Ona je u videu objavila i svoje slike na kojima je naga (naravno, intimni delovi su prekriveni), kako bi se najbolje video napredak.

– Nisam želela da se fokusiram na mršavljenje jer sam godinama patila od poremećaja u ishrani i držala razne dijete. Odlučila sam da se fokusiram na zdravlje – poručila je Tes.

Ona priznaje da joj na početku nije bilo lako.

– Prve dve nedelje su mi bile užasno teške. Prestala sam da jedem brzu hranu, šećer, počela sam da se hranim zdravo i nekako sam izdržala – opisala je ona.

Nakon toga je počela da vežba, kako bi se osećala i izgledala bolje.

– Počela sam da se osećam mnogo bolje nakon što sam počela da jedem zdravo i da vežbam. Kako su nedelje odmicale, primetila sam koliko imam više energije. A mogla sam da primetim i gubitak kilograma – rekla je je ova uporna mama.

Tes kaže da se danas, četiri meseca kasnije, oseća mnogo bolje.

– Naporno sam radila i vredelo je, osećam se veoma zdravo, što mi je i bio cilj – završava Tes svoj snimak.

Njen video je privukao veliku pažnju, a mnogi kažu da ih je motivisala da i oni probaju da budu zdraviji. srbijadanas.com

https://www.tiktok.com/@tessgiddingsx/video/6948190790296423686