Njima niko ne može parirati: Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka!

Njima niko ne može parirati: Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka!

Ova tri horoskopska znaka krasi intelektualna znatiželja, ali i velika pronicljivost. Škorpiona rijetko tko može prevariti, a nema smisla ni pokušati manipulirati njima.

1. Blizanci

Blizanci još od malih nogu vole istraživati i ispitivati. Vrlo su radoznali pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a također traže inteligentnog partnera s kojom će moći pričati o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

2. Škorpion

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpion. Gotovo da nema stvari u koju Škorpionov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodrijeti. Oni uvijek teže da u svemu osjete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima nemojte pokušavati manipulirati jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale i tuđe namjere.

3. Strijelac

Strijelci uvijek imaju potrebu da znaju više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju procijeniti situaciju.

Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Oni već na ‘prvu loptu’ pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a također i dobro procjene kakav je tko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta znanstvenika, a matematika i prirodne znanosti su im jača strana. Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tijekom cijelog života, piše atma. krtice.net

Share this content:

You May Have Missed