POZNATI ASTROLOG PAVEL GLOBA OBJAVIO PROGNOZU OD 20. DO 25. APRILA: Ova sedmica će biti najsretnija za 1 HOROSKOPSKI ZNAK!

Zanimljivosti

POZNATI ASTROLOG PAVEL GLOBA OBJAVIO PROGNOZU OD 20. DO 25. APRILA: Ova sedmica će biti najsretnija za 1 HOROSKOPSKI ZNAK!

Ovog tjedna mnogi Bikovi moći će ostvariti svoje snove i planove. Potrebno je samo malo vjere u sebe i malo inicijative. Strijelcima je vrijeme za analizu ljubavne veze. Ako je to ono što vam odgovara, tada trebate preispitati svoje ponašanje i izbjeći kritike. Najpovoljnijim danima u tjednu mogu se smatrati 20., 21. i 25. travnja/aprila.

Jedan od najpopularnijih astrologa u Rusiji, Pavel Globa, daje svoju astrološku prognozu za naredni period do 25. travnja/aprila 2021.

Ovan:

Za Ovnove je najvažnije da ovaj tjedan ne provode puno vremena u samoći. Ovo je sjajno razdoblje za veze, flert i ljubav, započinjanje veze. Najpovoljniji dani su 20., 21. i 22. travnja/aprila. Od utorka do četvrtka možete se baviti novim stvarima. Mnogi će se Ovnovi moći riješiti negativnih programa koji stoje na putu prema uspjehu. Pavel Globa napominje da nema ništa loše u tome da nekoga zamolite za pomoć. Također je korisno obavljati poslove vezane za dom.

Bik:

Najgori dan u tjednu za Bikove je 20. travnja/aprila. Na taj dan preporučljivo je koristiti talismane i pozitivne afirmacije. Također, 20. trebate što manje riskirati. Ostalih dana Bikovi će biti puni snage i motivacije. Pavel Globa savjetuje da budete aktivniji u poslu. Ovog tjedna mnogi Bikovi moći će ostvariti svoje snove i planove. Treba vam samo malo vjere u sebe i malo inicijative. Također, predstavnicima ovog znaka neće naštetiti da budu samokritični, pažljivi i odgovorni.

Blizanci:

Ovaj tjedan može biti vrijeme za ostvarenje najambicioznijih snova Blizanaca. Jaki rituali za ispunjenje želja pomoći će vam da brže postignete svoje ciljeve. Početkom tjedna i na njegovom kraju zvijezde i planeti bit će u potpunom skladu. To znači da će se Blizanci moći sjajno odmoriti. Bolje je odvojiti vrijeme za donošenje odluka u poslu. U pitanjima srca, bolje je pokazati više čvrstoće. Ako se veza ne počne razvijati na najbolji način, možete otići i početi tražiti novu ljubav.

Rak:

Ne pridajte previše težine problemima. Pokušajte tjedan učiniti pozitivnim. To je moguće samo ako postoji optimističan stav. Krenite na novi posao i ne bojte se umjerenih rizika. Pavel Globa savjetuje Rakovima da traže nove hobije, nove izvore prihoda. Početak tjedna bit će težak, moguće je da ćete morati malo promijeniti svoje planove. Krajem tjedna moguć je ugodan sastanak koji se može razviti u snažnu ljubav ili prijateljstvo.

Lav:

Odnosi sa suprotnim spolom mogu biti stresni. Da ne bi pogoršali probleme, Lavovi bi trebali prestati kritizirati sve oko sebe. Vrijedno je odgoditi sve stvari i potpuno se posvetiti svojoj voljenoj osobi. Svakako će to cijeniti. Na poslu, možda se neće sve odvijati onako kako očekujete. Bolje je ne započinjati svađe na temelju toga.

Djevica:

Ovaj su tjedan moguće ozbiljne i prilično pozitivne promjene u životu Djevica. Na poslu se mogu pojaviti problemi zbog postupaka kolega. U ljubavi možete pokazati maksimalnu aktivnost. Svatko u dugotrajnoj vezi možda želi promijeniti okruženje. Bolje je provesti vikend u nečemu neobičnom. Astrolog savjetuje Djevicama da obrate pažnju u poslu s dokumentacijom. Važno je pokazati maksimalnu pažnju prema detaljima.

Vaga:

Možda ćete se morati suočiti s obiteljskim problemima. U slobodno vrijeme Pavel Globa savjetuje obavljanje poslova oko kuće. Usamljene Vage trebaju biti opreznije kada procjenjuju karakter osobe. Zbog obitelji i ljubavi morat će se podnijeti žrtve, ali bit će opravdane. Postoji mogućnost da ćete na poslu morati donositi teške odluke i riskirati. Bolje je za sada odgoditi kupnju.

Škorpion:

Škorpioni će tijekom ovog perioda morati više puta braniti svoje mišljenje kod kuće i na poslu. Bolje je to učiniti bez vikanja, diplomatski. Astrolog savjetuje da se usredotočite na goruća pitanja. Možete posvetiti više vremena čišćenju, kućanskim poslovima. Korisno je i ići u kupovinu. Svaki napor bit će opravdan. Usamljeni Škorpioni mogu upoznati zanimljivu osobu.

Strijelac:

Sada je vrijeme za analizu vaše veze. Ako je to ono što vam odgovara, tada trebate preispitati svoje ponašanje i izbjeći kritike. Najpovoljnijim danima u tjednu mogu se smatrati 20., 21. i 25. travnja/aprila. Ovih će dana energija zvijezda biti pozitivna. Možete tražiti novi posao, kupovati. Moguće je podizanje plaće i pomicanje ljestvice karijere prema gore, ali to će zahtijevati više rada i inicijative.

Jarac:

Dolazeći tjedan savršen je za flert i traženje ljubavi. Sreća čeka one koji su već dugo u vezama. Jarci bi trebali jako paziti na svoje zdravlje. Ovaj tjedan preporučljivo je pravilno jesti, biti fizički aktivniji i pridržavati se režima. Možete ići na putovanje, na odmor. U takvom će se ritmu života produktivnost i opći ton znatno povećati. Slijedite pet jednostavnih pravila koja će pomoći Jarcima da postanu sretniji. Financijski priljev očekuje predstavnike kreativnih zanimanja, učitelje.

Vodenjak:

Planovi se mogu mijenjati ovaj tjedan, ali Vodenjaci će, budući da su fiksni horoskopski znakovi, moći pronaći izlaz iz svake situacije. Ti se ljudi mogu osloniti samo na sebe i ni na koga drugog. U svemu što je povezano s obitelji i ljubavlju, Vodenjaci bi trebali biti oprezni. Sada se ne možete svađati, komentirati, pokušati promijeniti svoje najmilije. Predstavnici ovog znaka mogu biti svjedoci ne baš ugodne situacije. Nije potrebno izraziti svoje mišljenje ako ga nitko ne traži. Sad je definitivno nemoguće steći neprijatelje.

Ribe:

Najgori dan u ovom periodu ovog puta je subota. Ovaj tjedan astrolog preporučuje da se posvetite putovanjima, promjeni okruženja, avanturama, novim poslovima. Možete voditi poslovne pregovore, uživo i na društvenim mrežama. Kako sreća ne bi napustila Ribe, trebale bi što više vremena provoditi među optimističnim ljudima. To će vam pomoći da se hranite pozitivnom energijom. Usamljene ljude ovog Znaka čeka ugodno poznanstvo. (Atma.hr)