Pročitala je poruke iz telefona svog dečka i pala u OČAJ – krio je strašnu istinu od nje…

Zanimljivosti

Pročitala je poruke iz telefona svog dečka i pala u OČAJ – krio je strašnu istinu od nje…

Jedna devojka požalila se u anonimnom pismu terapeutkinji lista “The Sun” Didre Sanders da je odnos nje i njenog dečka naglo počeo da se raspada kada su počeli da žive zajedno.

– Tokom prve godine veze imali smo odličan s*ks, ali čim smo počeli zajedno da živimo, strasti je nestalo. Isprva sam pronalazila opravdanja za njega, jer je ostao bez posla i bio u depresiji, ali onda sam otkrila da me više ne voli – počela je ona svoju ispovest.

– Kad se uselio kod mene, prestao je da inicira s*ks i stalno je nalazio izgovore. Nije imao želje za s**som i pripisivala sam to njegovoj depresiji, ali onda sam postala sumnjičava i odlučila da zavirim u njegov mobilni telefon. Bilo je to kao da čitam zapis iz dnevnika. Pisao je da mu se više ne sviđam i da nije zaljubljen u mene. Napisao je da ne želi s*ks sa mnom, ali da još želi s*ks sa drugim ženama. Takođe je rekao da ne vidi sebe kako provodi ostatak života sa mnom i da mrzi moje tetovaže, boju moje kose, pa čak i noge – rekla je i dodala da je naglasio da je ona dobra osoba i da mu je teško da prekine vezu.

– Znam da nisam smela da gledam njegov telefon, ali slomilo me je ono što sam pročitala. Osećam se prazno – zaključila je devojka.

Terapeutkinja joj je rekla da problem nikako nije u njoj i da bi trebalo da pronađe nekoga ko će znati da je ceni. srbijadanas.com