Karleušine riječi upućene preminulom takmičaru “Zvezda Granda” sad kidaju dušu!

Region

Karleušine riječi upućene preminulom takmičaru “Zvezda Granda” sad kidaju dušu!

Udruženje estradnih umjetnika Crne Gore i učesnici takmičenja “Zvezde Granda” objavili su sinoć nezvaničnu informaciju da je umro mladi pjevač Momir Lukovac (24) iz Crne Gore, koji je već na početku karijere oduševljavao TV publiku svojim šarmom, talentom i zlatnim, nježnim glasom.

Momir Lukovac je učestvovao u aktuelnoj sezoni popularnog šoua “Zvezde Granda”, a uspio je da dođe do trećeg kruga takmičenja.

Kolege se masovno opraštaju od preminulog pjevača, a javnost će ga osim po maestralnoj izvedbi u muzičkom takmičenju pamtiti po humorističnom razgovoru sa Jelenom Karleušom.

Prije nego što je ova članica žirija krenula da komentariše Momirovo pjevanje, on je brzinski uzviknuo: “Smršat ću, majke mi!”

– Momire imaš jako lijep osmijeh i vidi se da si opušen i razdragan tek si u drugoj polovini druge pjesme pokazao šta znaš. Jesi bucko si, jedeš tijesto jedeš slatkiše, ali zamisli kakav bi dasa bio da smršaš još 15, 20 kilograma. Mislim da imaš veliku budućnost, imaš divnu emociju – objasnila je Jelena tada. krtice.net