(VIDEO) PRVI PUT O VEZI sa Bogdanom Srejovićem! Ceca primila vakcinu, pa priznala: “Cvetam od LJUBAVI!”

Showbizz

(VIDEO) PRVI PUT O VEZI sa Bogdanom Srejovićem! Ceca primila vakcinu, pa priznala: “Cvetam od LJUBAVI!”

Svetlana Ceca Ražnatović preležala je koronavirus, a odlučila je da se danas vakciniše na “Sajmu” i tako sačuva svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih.

Folk diva je istakla da je osećala dužnost da se vakciniše i da jedva čeka da krene sa koncertima.

– Osećam se sjajno. Osećala sam dužnost prema svima, prema državi i mojim najmilijima. Jedva čekam koncete, jedva čekam da smo zagrljeni, ovo je postalo dosadno, želim da apelujem na sve ljude, ja nisam ljubitelj igala, ali ništa ne boli. Odlučila se za kinesku vakcinu. Pre ćemo se vratiti našim normalnim životima. Mislim da smo jedini na svetu koji možemo da biramo vakcinu kojom ćemo se vakcinisati, mi smo imali tu privilegiju. Većina iz mog okruženja su primili kinesku, pa sam se i ja tako odlučila. Daj Bože da što pre zakažem koncerte. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitela, te sam po savetu lekara to uradila sada. Planiram koncert kad se svi vakcinišemo. Ovo uopšte nije za šalu, ja sam preležala koronu. Treba svi da se udružimo”, rekla je Ceca i dodala da dugo nije stala na štikle:

– Dugo nisam stala na štikle, a kada ne pevam više praktikujem da sam u ravnoj obući. Danas sam se doterala zbog vas, znala sam da ćete biti ovde. Kod mene sve cveta, cveta i ljubav. Nije me promenila uloga bake, samo smo dobili novu bebu koju najviše volimo. U ovoj koroni Željko je bio tu i potpuno me revitalizovao – rekla je Ceca. srbijadanas.com