OSTAVILA MUŽA I UDALA SE ZA SVEKRA: Deli ih 30 godina, dobili su i ćerku, a BIVŠI SUPRUŽNICI podržali njihovu ljubav!

Region

OSTAVILA MUŽA I UDALA SE ZA SVEKRA: Deli ih 30 godina, dobili su i ćerku, a BIVŠI SUPRUŽNICI podržali njihovu ljubav!

Erika Kigle (31) koja se udala za bivšeg svekra koji je od nje stariji 30 godina, tvrdi kako je uprkos razlici u godinama pronašla svoju srodnu dušu.

Svog sadašnjeg supruga Džefa (60) upoznala je kada je imala samo 16. Družila se s njegovom poćerkom, a kasnije je bila u vezi s njegovim posinkom Džastinom koji joj je postao prvi suprug.

Nakon nekoliko godina, kada su im se brakovi počeli raspadati, pronašli su utehu jedno u drugome. Erika je 2011. prolazila kroz težak period s Džastinom, a neočekivana podrška bio joj je očuh tadašnjeg supruga.

Pokušala se oduprijeti svojim osećanjima, no 2017. godine oboma su se raspali brakovi. Erika nije htjela povrediti bliske osobe, no Džef joj je priznao ljubav 2017. godine i tada su odlučili da daju svojoj vezi šansu.

Sada su u braku i imaju dvogodišnju ćerku Breksli, a bivši supružnici dali su im svoj blagoslov.

– Zvuči skandalozno, ali nismo mogli kriti tu ljubav. Uprkos svemu, naša je veza sada savršena. Džef ima mladu dušu, dok je moja stara. Smije se kada to kažem, ali sve je ispalo kako treba. Moj bivši suprug Džastin je pun razumevanja. U dobrim smo odnosima. Više nema mržnje između nas. Razgovaramo o našem sinu i nastavili smo sa svojim životima – otkrila je Erica za Miror.

Džastin je bio bratov prijatelj i za njega se udala kada je imala 19 godina zbog pritiska porodice. No, jednostavno su bili prerazličiti i ubrzo su počeli imati probleme koje ni dete nije moglo spasiti.

– Vodila sam duge razgovore s njim o tome da ga ne želim povrediti, ali sam mu pokušala objasniti kako je moja i Džefova ljubav jednostavno prejaka”, prisetila se Erica i dodala da joj je Džastin na kraju rekao da ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti.

Džef joj je krajem 2015. postao rame za plakanje, a godinu dana nakon toga raspao se i njegov brak. Zaprosio je Eriku samo nekoliko nedelja nakon useljavanja u zajednički dom. Ubrzo su saznali da će dobiti dete i venčali su se.

– Jednostavno smo se vrlo brzo zbližili. Jako odgovaramo jedno drugom, zaključio je Jeff. Kurir.rs/S.M.