PODMETNUT IM KRVAVI LIST ISPRED KUĆE: Isplivali morbidni detalji napada na Brenu i Bobu!

Showbizz

PODMETNUT IM KRVAVI LIST ISPRED KUĆE: Isplivali morbidni detalji napada na Brenu i Bobu!

Kako SCANDAL! saznaje, Breni i Bobi u poslednje vrijeme sve ide nizbrdo! Rituali crne magije će ih uništiti!

Prema riječima našeg izvora, čak ih i prijatelji pljuju i okreću im leđa i smještaju im afere po medijima i pokušavaju da ih unište!

– Za sve je kriva jedna jako opasna i zla žena koja je sklona crnoj magiji! Baš se navrzla na Živojinoviće i ne da im mira – objašnjava izvor Scandala! i nastavlja:

– Kažu da je ta žena čak pokušala da im podmetne krvavi krst na ogradu kuće, ali srećom nije uspjela, a o tome koliko je puta odlazila kod hodže i drugih magova samo da im napakosti da i ne govorim – priča izvor i dodaje:

– Čak sam čula od jednog hodže da se jedna igračica iz Granda dokopala Breninog veša, ukrala joj je gaćice i preko njih je podmetnula prokletstvo. Rekla je da hoće da im se uništi brak i da se oni razdvoje… To je bilo prije nekih 15 godina i sjećam se da su Brena i Boba baš tada imali neke trzavice, pa sjećate se svi vijesti da je Boba prijavljen policiji za nasilje. Ta igračica je imala koncert s Brenom i gaćice je pokupila sa nekog od nastupa na kom su radile zajedno. Imala je pristup garderobi i to je dovelo do haosa. A ovo što im se sada dešava izazivaju sami oni jer su složni i vole se. Zajedno rade jogu, meditiraju, izgovaraju molitve i to bode oči njihovim neprijateljima. Ne mogu zli ljudi da podnesu ako se neko voli, pa se bojim da će im ti rituali doći glave – završava izvor. krtice.net