Njihova ljubav važila je za jednu od najvećih: Ovo je fatalna žena za kojom je Lukas umirao!

Showbizz

Njihova ljubav važila je za jednu od najvećih: Ovo je fatalna žena za kojom je Lukas umirao!

O braku i razvodu od supruge Sonje, sa kojom ima kćerku Viktoriju, gotovo sve se zna, ali je manje poznato kako izgleda prva supruga pjevača Ace Lukasa, sa kojom ima dvoje djece, prenosi “Republika“.

Dok je Sonja redovno na društvenim mrežama i na javnim događajima, pjevačeva prva supruga Svetlana Vuksanović vodi potpuno drugačiji život.

U medijima se nikada nije pojavljivala i živi mirno, za razliku od pjevača, a njih dvoje su u braku dobili sina Lazara i kćerku Miljanu, koja im je podarila i unuče.

Svetlana radi u prodavnici zdrave hrane, a kao što nju ne zanima javni život, tako ne zanima pretjerano ni njenu i Acinu djecu. Veliki je fan Novaka Đokovića, pa se jednom prilikom na radnom mjestu i slikala sa slavnim teniserom.

Svetlana je bila Acina ljubav iz srednjoškolskih dana i bili su prvi iz svoje generacije koji su se vjenčali. Njihova ljubav važila je za jednu od najvećih ljubavi u beogradskom naselju u kojem su oboje živjeli.

Lukas iza sebe ima tri braka, a često su ga povezivali sa brojnim ljepoticama. Nakon Svetlane ubrzo je dobio dijete sa suprugom Natašom, koja je godinama sa sinom Andrejom živjela u Njemačkoj. Treću sreću probao je sa suprugom Sonjom Šašić, ali ni ta ljubav nije opstala.

Pogedajte kako izgleda prva Acina supruga: haber.ba