Majka pred smrt rekla da je jedan od sinčića sa slike psihopata: 18 godina kasnije desila se jeziva stvar…

Majka pred smrt rekla da je jedan od sinčića sa slike psihopata: 18 godina kasnije desila se jeziva stvar…

Britanka Džodi Viting (42), oduzela je sebi život u februaru 2017. godine, a prije tog užasnog čina ostavila je pismo za majku Džoj, supruga Martina i familiju.

Majka devetoro dece u pismu je naglasila da nije u stanju više da se nosi sa životom i ogromnom odgovornošću dok je u višegodišnjem stanju depresije uslijed hendikepiranosti.

U pismu je potom skrenula pažnju majci na sina Korija Bela, tada 16-godišnjaka da ima sasvim sigurno bipolarni poremećaj i da ga paze više od svih jer je, prema njenom mišljenju “u stanju svašta da uradi. ”

Plašim se kako će Kori Bel izgurati u životu. Kad je ova slika nastala, imao je nepunih godinu dana. I tada mi je djelovao veoma nepredvidivo, plašila sam se da će postati psihopata. Ima bipolarni poremećaj, mora da se liječi. Pazite ga, on će prvi skrenuti s pravog puta”, naglasila je Džodi Viting 2017. godine ubacivši zajedničku porodičnu sliku u pismo za uspomenu.

Tri godine poslije Džodine smrti, odnosno kada je napunio 19 godina, Kori Bel se predozirao i umro je. Pet mjeseci prije toga, pokušao je da na ulici ubije jednog od dilera. Dakle, majka je dobro vidjela još kada je bio beba (namršteni dječak u očevom krilu desno na slici) šta se s njim može dogoditi.

Džoj Viting (67) naglasila je da je majka sjajno poznavala svoju djecu.

“Tačno je znala šta će biti sa svakim djetetom, a naročito sa Korijem Belom, a nije imao ni godinu dana. Napisala mi je u pismu: ‘Pazi ga molim te, završit će svoj život prerano’, naglasila je Džoj za Miror.

Džodi Viting doživjela je s obraćajnu nesreću nakon koje je ostala u invalidskim kolicima. Majka Džoj kaže da se neumorno trudila oko devetoro djece da sva budu obrazovana, dobra i pametna.

“Krivac za nesreću nikad nije pronađen. Nije bilo kamera na tom dijelu puta. Taj koji ju je udario kolima, ostavio ju je da leži dok nije stao drugi vozač na putu da joj pomogne. Završila je u kolicima. Na kraju je postala zavisna od lijekova i terapija. Do posljednjeg dana života govorila je samo o svojoj djeci. Znala je da ih ostavlja same sa mnom i njenim mužem, ali dalje nije mogla. Od sve djece, jedino se plašila za Korija Bela. Cijelog njegovog života. I bila je u pravu”, dodala je Džoj Viting, piše “Objektiv“. krtice.net

Share this content:

You May Have Missed