DARKO LAZIĆ UPAO U KUĆU MARININIH RODITELJA! Drao se i psovao nju i njenu majku, pa besan izleteo NAPOLJE!

Showbizz

DARKO LAZIĆ UPAO U KUĆU MARININIH RODITELJA! Drao se i psovao nju i njenu majku, pa besan izleteo NAPOLJE!

Pre neku noć u domu porodice Gagić u Pećincima dogodila se prava drama kada je Darko Lazić banuo i počeo da se svađa sa verenicom Marinom i njenom majkom, saznaje Kurir.

Tom prilikom, kako kaže naš izvor, došlo je do ozbiljnog verbalnog okršaja između doskorašnjeg para, kada se umešala i pevačeva tašta u nameri da zaštiti svoju ćerku. Darko je tada počeo da psuje i da viče na njih dve, nakon čega je besno napustio kuću Gagića, ali je nastavio da zove Marinu i da je ubeđuje da se pomire. Ona, navodno, nema nameru da pređe preko ovoga jer nije prvi put da njih dvoje imaju probleme koji se završavaju svađama i prepirkama. Kako nam je objasnio naš sagovornik, glavni razlog za sukobe između njih dvoje jeste Darkovo ponašanje, odnosno to što je često odsutan od kuće i ne javlja se svojoj verenici po nekoliko dana.

Kurir je juče bio u Pećincima, gde žive Marinini roditelji, a kod kojih se ona vratila nakon što je napustila pevača, i na licu mesta smo čuli potvrdu da se dogodio skandal pre nekoliko dana u porodici Gagić.

– Čuo sam neku galamu pre nekoliko večeri iz njihove kuće. Darko je vozio pijan noćima, iako, koliko znam ima zabranu da vozi auto. Svi po selu pričaju da Marina neće da se pomiri sa Darkom, da je definitivno završila s njim. Koliko znam, ona je kod njenih roditelja već dva meseca – rekao nam je jedan od komšija Gagića, a sličnu priču čuli smo od još jedne meštanke Pećinaca koja poznaje Marininu porodicu.

– Pričaju svi da je bio skandal. Da je Darko došao besan i da se drao, psovao je i Marinu i njenu majku. Inače se priča po Pećincima da je i ranij eznao da vređa taštu. Kurir.rs/A.P. Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić