Mladić majku zatukao pajserom pa htio pobjeći, mještani su u šoku: ‘Bili su dobra obitelj!’

Region

Mladić majku zatukao pajserom pa htio pobjeći, mještani su u šoku: ‘Bili su dobra obitelj!’

Mladić (27) ubio je majku (56) metalnim predmetom na terasi obiteljske kuće u Ulici Žrtava domovinskog rata u selu Šarengrad u blizini Iloka u četvrtak oko 19 sati, javlja policija.

Svjedoci kažu da je nakon ubojstva trčao po ulici s pajserom i vikao. Navodno je nakon toga pobjegao u obližnje selo, a tamo ga je policija uhvatila i privela. Kako javlja Večernji, sjedio je u kafiću, a sa sobom je imao i krvavi pajser.

Otprije je poznat policiji zbog nasilnog ponašanja.

Ovaj tragični čin iznenadio je čitavo naselje, a mještani govore kako ne znaju što je mladića nagnalo na ovakav strašan postupak.

– Šokirani smo, obitelj je uvijek bila na mjestu, ne znamo što se dogodilo – rekla nam je mještanka Šarengrada.

Smrtno stradalu B.D., navodno je ubio najmlađi od trojice sinova. Njezin muž, kažu mještani, radi kao vodoinstalater i o njemu imaju samo riječi hvale.

– Njezin muž je jako dobar majstor, čovjek na svom mjestu – nadodaje nam mještanka.

Kako kažu mještani, stradala je radila u Šarengradu u projektu ‘Zaželi’ u kojemu žene ih projekta najčešće skrbe za starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju. Rekli su nam i da je ubojstvo, osim za obitelj, stres za njihovo cijelo naselje, a detalje će pokazati očevid koji je i dalje u tijeku. 24sata.hr