TRUDNA SUPRUGA MU SE PREDOZIRALA, ON OD MUKE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Narednog jutra se desio ŠOKANTAN PREOKRET!

Region

TRUDNA SUPRUGA MU SE PREDOZIRALA, ON OD MUKE IZVRŠIO SAMOUBISTVO: Narednog jutra se desio ŠOKANTAN PREOKRET!

Bredli Krelin (31) ili kako su ga supruga Beki i prijatelji zvali “savršeni muž i otac” izvršio je samoubistvo u Liverpulu nakon što je zaključio da će mu žena umreti od posledica predoziranja.

Krelin je došao kući s posla i zatekao Beki plavu u licu kako leži pored sedmomesečnog sina. Pozvao je hitnu pomoć koja je odvezla Beki a on je ostao sa sinom u stanu. Pozvao je majku da pričuva dete, a on je odjurio za hitnom pomoći u bolnicu.

Kada je stigao tamo, nije imao nikakve informacije osim da mu je Beki primljena u besvesnom stanju kao i da je sve izgledalo jako loše. Ne mogavši da podnese gubitak voljene supruge, Bredli je posle sat vremena izvršio samoubistvo.

Doktori su učinili sve što je bilo u njihovoj moći da spasu Beki i uspeli su! Žena koja je u trećem mesecu trudnoće bolovala od postporođajne depresije, probudila se ujutro u potpunom šoku. Kada je čula šta se desilo s mužem, vrištala je toliko da su je čuli svi u bolnici. Rekla je da je izgubila hrabrog, pametnog i najboljeg supruga na svetu.

“Večno ću nositi ovaj teret na leđima. Ovu krivicu. Jer, ja sam kriva što njega više nema. Nisam videla izlaz. Samo one žene koje su prošle kroz postporođajnu depresiju znaju kako sam se osećala. On je probao da pomogne, nije uspeo. Sada sam dobila drugu priliku da živim, ali Bredlija nema. Svaki dan se pitam da li je moguće da nije mogao da sačeka kraj dana i vidi hoću li preživeti. Da li je toliko bio ubeđen da sam se ubila? Sad je svako pitanje suvišno. Znam samo da mi je suprug spasao život jer da nije pozvao hitnu pomoć, ni mene ne bi bilo”, kaže očajna Beki Krelin (28).

Beki je upoznala Bredlija na ulici.

“Doneo je u prošlosti neke loše odluke, i završio je kao beskućnik. Spasila sam ga. Ušli smo u vezu, dala sam mu nadu za boljim životom. Oberučke ju je prihvatio i od svakog dana trudio se da izvuče najbolje. Nažalost, niko od nas dvoje nije mogao da pretpostavi da ću biti u depresiji. I moja ćerka (6) iz prvog braka ga je obožavala. Njoj je sada najteže. Sedmomesečni sin nikad ga se neće sećati, ali ona hoće”, istakla je Beki. (Espreso / Dailystar)