VELEOBRT! KARLEUŠA GOSPOĐI IZ PUBLIKE Zvezde Granda obećala tašnu, Ceca joj dala…

Showbizz

VELEOBRT! KARLEUŠA GOSPOĐI IZ PUBLIKE Zvezde Granda obećala tašnu, Ceca joj dala…

Jelena Karleuša je u oktobru prošle godine obećala da će gospođi Novki Vasiljević, koja redovno sedi u publici “Zvezda Granda”, pokloniti novu tašnu, ali to nije učinila za vreme svog mandata u žiriju. Zato jeste nova članica Svetlana Ceca Ražnatović.

Iako je malu od skandala od te emisije svake subote direktor “Granda” Saša Popović podsećao na obećanje koje je dala, ona je ipak završila svoje učeđće, a da gospođa Novka nije dobila svoj poklon.

Ražnatovićeva je po svemu sudeći ispratila obećanje koje je njena ljuta suparnica dala ženi, a nije održala reč, i već u drugoj emisiji nove sezone donela elegantnu crnu tašnu sa lancima koju je uručila baka Novki, koja ju je odmah isprobala.

Naravno, bila je oduševljena i zahvalna Ceci, a Marija Šerifović nije mogla da odćuti pa je prokomentarisala ovo darivanje.

– Krajnje je vreme da vam se uruči ono što ste godinama mukotrpnim radom zaslužili – rekla je evrovizijska pobednica Novki.

Inače, Popović je u ranijoj sezoni Karleušu često provocirao što Novki nije donela obećanu tašnu. – Jel ti, Jelena, uvek pričaš istinu – pitao je Popović Karleuši u jednoj od emisija. – Uvek pričam istinu! Znate što pričam istinu? Zato što se ne plašim nikoga – odbrusila je. Popović se nadovezao: – Tako je! Onda je moje pitanje:

Kada ćeš gospođa Novki da doneseš tašnu? – insistirao je Saša. Karleuša je bila direktna: – Hoćete istinu – nikad – rekla je Jelana kroz osmeh. Međutim, Popović ju je ispravio:

– Nije tačno! Obećala si, prema tome ti uvek istinu govoriš. Evo, gospođa Novka je ustala, ona čeka već godinu i nešto tašnu – otkrio je Saša. Pevačica se pravdala: – Bila je korona. Saša je bio uporan:

– Ona ide, nema tašnu ima mali novčanićič, možeš nešto unutra da staviš. Kada je videla da nema kud Jelena je potvrdila: – Ajde, doneću – poručila je ona, ali nije ispunila. kurir.rs