MALO KO ZNA DA SEKA ALEKSIĆ IMA POZNATU STARIJU SESTRU: Gledate je na TV i fatalna je crnka, a evo čime se BAVI! (FOTO)

Showbizz

MALO KO ZNA DA SEKA ALEKSIĆ IMA POZNATU STARIJU SESTRU: Gledate je na TV i fatalna je crnka, a evo čime se BAVI! (FOTO)

Malo ko zna da pevačica Seka Aleksić ima stariju sestru, koja je takođe javna ličnost. Naime, Sestra Seke Aleksić zove se Ajsela Malkić i gotovo celog života živi u Bosni gde radi kao pevačica.

Sestra Seke Aleksić rođena je u Tuzli i čest je gost lokalnih TV stanica u Bosni. Godinama unazad Ajsela nastupa po tamošnjim lokalima a izvodi folk repertoar. Sa Sekom je u odličnim odnosima što najbolje potvrđuje činjenica da je jednom bila i gostujući vokal na njenom koncertu. Iako je Ajselina velika želja da sa Sekom snimi duet, to se još uvek nije dogodilo, prenosi “Story”.

Bez obzira na to što u Srbiji njeno ime nije naročito poznato, sestra Seke Aleksić u Bosni je zvezda. Takvom statusu bar malo je doprinela člinjenica da ima naširoko poznatu Seku, a o njihovom odnosu pevačica je uvek govorila u superlativu.

Sestra Seke Aleksić ipak ne potencira srodstvo sa našom folk zvezdom, ali ljudi često ne mogu da veruju kada za to saznaju. Da li u tome potpomaže njihova fizička sličnost ili nedostatak iste, procenite sami, ali pored istog zanimanja koje su odabrale mnogi se slažu da su i druge zajedničke osobine Ajsele i Seke neporecive. Kurir.rs/Story

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli AYSELA /// OFFICIAL (@aysela_malkic)