TI NISI ZASLUŽILA DA SE RAZMNOŽAVAŠ! Car udario Dalilu gde je najviše BOLI, potkačio je za majčinstvo, ona napravila HAOS! (VIDEO)

Showbizz

TI NISI ZASLUŽILA DA SE RAZMNOŽAVAŠ! Car udario Dalilu gde je najviše BOLI, potkačio je za majčinstvo, ona napravila HAOS! (VIDEO)

Dalila Dragojević i Filip Car u pušionici počeli su raspravu zbog video snimka koji je pušten u emisiji “Gledanje snimaka”.

– Ti mene vraćaš u odnos sa Dejanom čoveče, imala sam igricu sa Marijanom, nisam ja kriva što je smo bili najbolji… Sve što pričaš ti pada u vodu, shvati da si me ispovređivao maksimalno – pričala je Dalila.

– Shvati da ti meni zameraš i da me to dovodi do ludila – rekao je Car.

– Juče sam čula da ti se gadim, pa si onda rekao da to nije istina – rekla je Dalila.

– Mogu i ja tebi da prebacim Anđela – rekao je Car.

– Nemam potrebu dapričam sa njim, ja kada presečem presečem. Ne idem u rajski vrt – rekla je ona, pa nastavila da mu prebacuje: Pre neko veče si rekao da je Maja bolji čovek.

– Udariću nešto, budi žena, ja iznosim činjenice, a ti si neko ko ustane, pa kaže da nikoga nije unesrećina. Evo ovaj momak je puno propatio zbog tebe – pričao je Car.

– Kako ne ustaneš i kažeš da si napravila hiljadu zla – rekao je Car.

– Vidi ja glupa nisam, jako sam pametna, ako sam u momentima bila ucveljena, šta si ti meni govorio, ti si bolestan, rekao si mi da si rijaliti igra. Nikada nisam vrtela u krug, vrtiš mi situaciju sa Dejanom, rekao si kada sam ti rekla “ko te je*e”, i Anđela – rekla je Dalila.

– Ti vrtiš, reci krucijalne stvari koje su te ispovocirale. Šta te je najviše ispovređivalo? – rekao je Car.

– Nisi zaslužila da se razmnožavaš – rekao je Car.

– Ne mogu očima da te gledam – rekla je ona. (Kurir.rs/I.B.)