Anđelo bio na lijekovima zbog Teodore? Otkrio nepoznate detalje iz veze, priznanjem sve šokirao: Pisalo joj 100 likova, svađe…

Showbizz

Anđelo bio na lijekovima zbog Teodore? Otkrio nepoznate detalje iz veze, priznanjem sve šokirao: Pisalo joj 100 likova, svađe…

Anđelo Ranković nedavno je sve šokirao kada je zajecao na sav glas zbog bivše djevojke Teodore Džehverović.

On je sada prišao cimeru Nikoli Grujiću Gruji koji ima ljubavne probleme, i posavjetovao ga je, a potom se dotakao njegove veze sa pjevačicom.

– Ona neće da bude sa tobom, ne znam kako to ne možeš da shvatiš. Bila je na žurki, izlazi još malo, pisaće joj napolju 50 likova, mlada je, željna je svega, nije ona k..va. J..iga, rekao sam ti sto puta kada si ovdje tako je. Ja sam Teodoru volio ne znaš koliko, mi smo imali Zadrugoviziju i rekli smo da smo pobijedili i da će napolju samo biti lakše… Kada smo izašli, sve te snađe.

– Tako će i tebi biti, ja ti pričam iz svog iskustva svađaćeš se sa njom stalno, bićeš na lijekovima… Sjednete u kafić, ima da joj piše sto likova, nećeš moći da se nosiš sa tim. Ja sam imao frke i svađe i nije nam bilo lako, a ti moraš da izgladiš odnos sa bivšom ženom, da se posvetiš djeci. Imaš muziku i pored svega toga ti biraš da izađeš sa njom sa kojom si u katastrofalnom odnosu, a tražićeš utjehu u njoj jer će neće zadovoljiti ni jedna druga… – pričao je Anđelo Ranković.

– Tu griješiš – izustio je samo Gruja. kurir.rs