CECA JE SAHRANILA ZVEZDE GRANDA, UŽAS I ŠTETA! Karleuša žestoko isprozivala finale takmičenja: Neko jednostavno nije za ŠOU!

Showbizz

CECA JE SAHRANILA ZVEZDE GRANDA, UŽAS I ŠTETA! Karleuša žestoko isprozivala finale takmičenja: Neko jednostavno nije za ŠOU!

U subuotu je održano veliko finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a prvo mesto osvojio je Nermin Handžić. Njemu je mentorka bila pevačica Viki Miljković, dok su drugi članovi žirija, među kojima je i Svetlana Ceca Ražnatović bili svojim kandidatima velika podrška.

Poznato je da je Ceca postala član ovog šou programa nakon što je Jelena Karleuša, sa kojom godinama nije u dobrim odnosima, napustila Grand. Nakon završetka ove sezone takmičenja oglasila se Karleuša, koja je na Instagramu napisala da je Ražnatovićka “sahranila” Zvezde Granda.

“Meni je šokantno da nisam videla bukvalno ni jedan stori, ni jedan tvit ili meme posvećen finali ZG. Stoji to da je Ceca svojim učešćem sahranila Pinkove zvezde, ali sam bila sigurna da su Zvezde Granda jači brend i da će je preživeti… Neko jednostavno nije za šou. Užas i šteta. Kakav je to sepektakl nekada bio… Ljudi su se okupljali subotom ispred tv ekrana da gledaju, sada niko nije znao ni za finale”, napisala je Jelena uz sledeći tvit:

“Zvezde Granda imale sinoć finale, broj tvitova koje sam video o tome: 1”.

“Jedino što je Ceca uradila je to da je prikovala Jecu za tv ekran znači ipak je digla gledanost”, glasio je jedan od komentara ispod pomenutog tvita. Kurir.rs/I.B.