Taki tjera djevojke da potpišu papir na kom pristaju da imaju odnose sa njim: Ovo je nešto najbizarnije ikada!

Showbizz

Taki tjera djevojke da potpišu papir na kom pristaju da imaju odnose sa njim: Ovo je nešto najbizarnije ikada!

Taki Marinković, otac bivše zadrugarke Maje Marinković poznat je po svom burnom životu i ljubavnim igrarijama, naročito sa pojedinim zadrugarkama, koje su nerijetko isticale da su bile sa Marinkovićem.

Taki nikada nije krio da je veliki zavodnik i da djevojke padaju na njegov šarm, ali kako je sam isticao, ne želi da otkriva ni ko su dame sa kojima je bio, kao ni da prepričava iskustva jer je on džentlmen.

U domaćim medijima osvanuo je dokument, tačnije saglasnost koju djevojke moraju da popune prije nego što stupe u odnos sa Marinkovićem.

– Svojim potpisom dajem saglasnost Radomiru Marinkoviću, zvanim Taki iz Beograda, da stupanjem u kontakt sa imenovanim, omogućavam neposredno i fleksibilno prijateljsko druženje.

– U sklopu toga se podrazumijeva izlazak u ugostiteljske objekte, nesmetano fotografisanje, pružanje verbalne komunikacije, povremene interakcije.

Van prijateljskog okvira u fizičkom smislu, pristanak u ulazak stambenog prostora kod gore pomenutog lica, potencijalnim pojavljivanjem u medijima.

– Pod terminom verbalne komunikacije se odnosi na prijateljsko čavrljanje koje obuhvata širok dijapazon tema podobnih za obrazlaganje, nadalje pod terminom povremena interakcija van prijateljskog okvira u fizičkom smislu se podrazumijeva da prilikom naše interakcije dajem u opticaj vjerovatnoću, da me imenovani u okviru mog bezpogovornog pristanka dodirne izvan predviđenih prijateljskih doticaja, koji mogu da budu somatskog, intelektualnog, s.ksualnog ili i spiritualnog karaktera – stoji u saglasnosti. Republika.rs