Barbara Se Oglasila, Pa Ispričala Sve O Laziću. Prava Istina Napokon Stigla U Javnost. Ovako Nešto Mnoge Je Iznenadilo (FOTO)

Showbizz

Barbara Se Oglasila, Pa Ispričala Sve O Laziću. Prava Istina Napokon Stigla U Javnost. Ovako Nešto Mnoge Je Iznenadilo (FOTO)

Cela Srbija je bila u šoku kada se pročulo za raskid poznatog para, pogotovo jer su Darko i Barbara izgledali poprilično srećni u ovom odnosu. Istina je isplivala nakon što je Darko napravio skandalozni incident, a Barbara ovu temu nije želela mnogo da komentariše.

Mediji su ponovo počeli da pišu o njima onda kada je Darko objavio fotografiju njega i Barbare kako uživaju u šetnji, a ona nije znala ništa o tome. Sada je pevačica rešila da progovori o voj temi i to baš za naš portal, a zanimalo nas je kako je okolina reagovala na ovo njihovo “pomirenje”.

“Nisu mi bili jasni ti naslovi, više je to u pitanju, apsolutno su nepotrebni. Moja okolina zna istinu uvek tako da se niko više ne obazire na bilo šta što se piše u novinama”, rekla je Barbara za Espreso pa otkrila da li joj je bolje kada je sama ili u vezi:

“Solo apsolutno, jako volim da sam solo, jako mi prija sloboda, ne u smislu nekog flertovanja nego prosto zbog činjenice da ne moram da se sa nekim konsultujem za bilo šta što mi se radi ili sto mi se negde ide, ili šta god, nego samo to uradim.”

Pevačica je otkrila i svoj emotivni status.

“Singl naravno i mislim da će tako ostati neko vreme jer nit mene to trenutno interesuje niti mi muškarci prilaze generalno u životu”, sa osmehom je rekla mlada zvezda, a onda i otkrila da li je njena nova pesma nekome posvećena pogotovo deo “tebi sam dobra bila, ali sebi sečem krila”:

“Nije, to sam milion puta rekla, nisam osoba koja posvećuje pesme i mislim da nikad neću nikom posvetiti pesmu. Muzika je nesto što je meni previse sveto i lepo da bi se prljalo privatnim životom, toksičnim vezama itd. Pesma je univerzalna i pesma je za sve.” /espreso.rs/