Mladencima presela svadba kada se pojavila KOMŠINICA: Snimali je u neverici, zvuk je bio užasan (VIDEO)

Zanimljivosti

Mladencima presela svadba kada se pojavila KOMŠINICA: Snimali je u neverici, zvuk je bio užasan (VIDEO)

Žena je bez trunke ustezanja pravila buku od prvog do poslednjeg minuta i nije joj palo na pamet da prekine ni na trenutak

Nažalost, malo ko od nas ima taj luksuz da bira komšije, pa gotovo uvek samo možemo da se nadamo najboljem.

Oni koji nemaju sreće da imaju komšije koje poštuju kućni red ili da eventualne nesuglasice s njima uvek mogu da reše uz osmeh i nekoliko rečenica, verovatno često proklinju dan kad su se doselili u kraj.

Posebno je teško onima koji imaju tu “sreću” da im je komšija frustriran ili jednostavno zloban. To se desilo ovom mladom paru koji nije uspeo da se dogovori sa gospođom iz susedstva koja je odlučila da kosi travu usred njihovog venčanja.

Žena je bez trunke ustezanja pravila buku od prvog do poslednjeg minuta i nije joj palo na pamet da prekine ni na trenutak, pa makar na tih par minuta dok su zaljubljeni mladenci izgovarali zavete.

Uostalom, sve govori u prilog tome da je kosilicu uključila namerno, iz čistog inata i želje da svima oko sebe pokvari dan.

– Jesmo, otišli smo s njom da porazgovaramo, ali bila je vrlo neljubazna. Žalosno. Kosilicu je uključila tačno u trenutku kada je na red došla mladina pesma i kada je krenula prema oltaru, a nešto kasnije je počela i da viče kako bi svima upropastila venčanje – napisala je u autorka videa. (objektiv.rs)

@vampyyric

some people are so miserable #karen #wedding #weddingruined #ruines #SlurpeeRun #karens #karensgoingwild #karensoftiktok #fyp #fypシ

♬ Jiggle Jiggle – Duke & Jones & Louis Theroux