PRVO OGLAŠAVANJE MALE NIKE NAKON VIJESTI DA SE JELENA I DUŠKO RAZVODE: Evo šta je objavila

Showbizz

PRVO OGLAŠAVANJE MALE NIKE NAKON VIJESTI DA SE JELENA I DUŠKO RAZVODE: Evo šta je objavila

Nika i Atina Tošić, kćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića, sada prolaze kroz veoma težak period. Djevojčice koje nikada nisu krile koliko su vezane za svoje roditelje, već neko vrijeme suočene su sa porodičnom krizom, a vijest da će se njihovi roditelji definitivno razvesti duboko ih je pogodila. Ipak, nakon vijesti o razvodu prva se na svojim mrežama oglasila Nika Tošić.

Naime, djevojčica, koja će život nastaviti sa sestrom i majkom Jelenom pronašla je način da bar privremeno skrene misli sa situacije, kroz koju prolazi cijela porodica.

Nika Tošić oglasila se na mrežama otkrivši da je u najtežim trenucima odlučila da trenira i tako izbaci negativnu energiju sa kojom se u ovom periodu svakodnevno suočava.

Bez obzira na tešku situaciju sa kojom se suočavaju i Duško i Jelena trude se da zajedničkim snagama ćerkama olakšaju ovaj period i ne remete im svakodnevne navike. novi.ba

https://www.tiktok.com/@.nikatosic/video/7109512127064378630?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.espreso.co.rs%2F&referer_video_id=7109512127064378630&refer=embed&referer_url=https://www.espreso.co.rs/showbiz/zvezde/1085437/nakon-vesti-o-razvodu-jelene-i-duska-nika-tosic-objavila-video-snimak-svi-su-mislili-da-je-situacija-drugacija