Brad Pitt se na crvenom tepihu u Berlinu pojavio u suknji!

Showbizz

Brad Pitt se na crvenom tepihu u Berlinu pojavio u suknji!

Na berlinskoj premijeri filma “Bullet Train” Brad Pitt bio je glavna zvijezda, a posebnu pažnju je privukao jer se pojavio u suknji te je istovremeno pokazao tetovaže na nogama. Cijeli njegov izgled bio je upotpunjem čizmama, ogrlicama i dubokim V-izrezom uz otkopčan gornji dio košulje, a glumac je izgledao opušteno dok je mahao obožavateljima i pozirao za fotografije.

U jednom trenutku je Pitt prišao novinaru koji ga je pitao zašto nosi suknju. On se našalio da je to zbog “povjetarca”. Zahvaljujući odjeći pokazao je i nekoliko tetovaža na nogama zbog čega je bio glavna “meta” snimatelja.

Pitt glumi u novom filmu pod nazivom “Bullet Train” u kojem također glume Aaron-Taylor Johnson, Sandra Bullock, Karen Fukahara, Joey King, Logan Lerman, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry i Bad Bunny.

Uz brojna glumačka imena s holivudske A liste, u ovom filmu pojavljuje se i Miraj Grbić. Priča se fokusira na grupu ubica i atentatora sa sukobljenim motivima koji se nađu u vozu u Tokiju. Ton projekta opisan je kao susret “Speeda”, akcijskog filma Sandre Bullock iz 1994. godine koji je smješten u autobusu, sa trilerom “Non Stop” Liama Neesona iz 2014. godine, čija se radnja odvija u avionu. klix.ba