Kuma zaključala policajce, a to nije jedino što je uradila: Bizarni detalji hapšenja Zorana Marjanovića!

Kuma zaključala policajce, a to nije jedino što je uradila: Bizarni detalji hapšenja Zorana Marjanovića!

Zoran Marjanović, muž pjevačice Jelene Marjanović, proglašen je krivim za njeno ub.stvo i osuđen na 40 godina zatvora, ali Marjanović iz sudnice nije spreveden u Centralni zatvor, nego je prvo došao kući. Nedugo nakon izricanja presude, na ulaznoj kapiji kuće u Borči pojavila su se dva automobila u kojima je bio Zoran Marjanović sa svojim sinom, bratom i izabranicom, a potom je ušao u kuću i nije se pojavljivao.

Poslije izvjesnog vremena, ispred porodične kuće došla su tri automobila sa policijom, pripadnicima interventne jedinice, dok je jedno bilo civilno. Iz njih je izašlo desetak policajaca pod punom opremom koji su mirno ušli u dvorište, a potom i u kuću. Psi koje porodica Marjanović gaji u dvorištu, uznemirili su se zbog velikog broja maskiranih policajaca i lajali su neprestano. Jedan od nadređenih ljubazno je zamolio kuma Veru da pse zatvori kako ne bi ugrozili bezbijednosti pripadnika interventne jedinice.

Policija je ušla u kuću, a za njima i kuma Vera koja je odmah potom izašla sa polovinom hljeba kojom je mamila pse da uđu u svoj boks. Vidno potresena žena, koja je sve vrijeme plakala, kako se moglo vidjeti na licu mjesta, kada je izlazila iz kuće refleksno je zaključala ulazna vrata. Situacija je bila bizarna, jer su policajci u tom momentu sprovodili Marjanovića iz kuće i ostali su zaključani na nekoliko momenata, dok nisu uspjeli da otključaju kuću iznutra.

Kada su izveli Zorana sa lisicama na rukama, za njima su iz kuće izašli njegovi najbliži koji su dovikivali: “Drži se tata!”, “Drži se Zorane!”, “Istjeraćemo pravdu!”, on je bez opiranja ušao u vozilo.

Kada je krenula kolona policijskih vozila u tom momentu je dolazio jedan od advokata Zorana Marjanovića, pa je Zorica iz auta vikala “29”, misleći na policijsku stanicu 29. novembar u koju je Marjanović prvo odveden. Nakon svega, porodica Marjanović parkirala je svoje automobile u dvorište porodične kuće, zatim su zatvorili kapije i povukli se u kuću odakle više nisu izlazili. kurir.rs

Share this content:

You May Have Missed