MAJA MARINKOVIĆ ZAPRETILA JOVANI JEREMIĆ: Velika oralna gromado, vodite računa šta pričate! Uvredila je do SRŽI

Showbizz

MAJA MARINKOVIĆ ZAPRETILA JOVANI JEREMIĆ: Velika oralna gromado, vodite računa šta pričate! Uvredila je do SRŽI

Javno prepucavanje Maje Marinković i Jovane Jeremić ne prestaje, a starleta je odlučila da ovaj rat okonča i to pretnjom koju je uputila voditeljki.

Nakon što je Jovana poručila Maji da su “u njenu rupu stavljali samo pravi”, kao i da je “njena glava krasila naslovne strane”, Maja je odlučila da voditeljki uputi još jednu poruku, ovoga puta preteću:

– Ovo je previše reklame preko mog imena, jedna je Maja Marinković, da li će to pojedine osobe ikada shvatiti? Ne bih se više bavila ovom temom, sledeći put vodite računa šta pričate ukoliko ne želite da dolazi do neprijatnih situacija. Pozdrav za moju omiljenu voditeljku Jovanu Jeremić, veliku (oralnu) gromadu, da nastavi da krasi časopise, verujem u nju da će uskoro postati zašitino lice “Crtanog magazina”- poručila je maja Jovani na kraju rasprave.

Podsetimo, sve je počelo od Jovanine reakcije na informaciju da je Maja preotela nevenčanog supruga Aleksandri Subotić uz reči da ju je starleta razočarala i da je “Jednom k*rva, uvek k*rva”, na šta je Marinkovićka odmah reagovala:

– Slika govori više od 1.000 reči! U moju rupu ko je želeo nije ga stavio, a u tvoju niko nikada nije želeo ni da ga stavi s obzirom na to da si nakaza sa telećom glavom- napisala je Maja, a na ovo se odmah nadovezala Jovana:

– Maja je mnogo povređena i izrevoltirana zbog moje izjave “Jednom k*rva uvek k*rva” u kojoj se pronašla. U moju rupu su stavljali samo pravi, zato ih nije bilo puno, jer pravih je samo malo, retki pronađu retke- rekla je Jovana i dodala:

– Što se teleće glave tiče, ja napominjem, ko mi kaže pa se i ne ljutim. Moja glava je krasila sve naslovne strane, u prvom planu kada je prikazivanje šera u pitanju, a Majina samo kada se govorilo o promiskuitetu i nemoralnosti- zaključila je Jovana. kurir.rs