OGLASIO SE BAKA PRASE Prošao pakao zbog Kikine smrti, sada njenoj mami poručio “HVALA”: Ono što sam pretpostavljao da je – jeste

Showbizz

OGLASIO SE BAKA PRASE Prošao pakao zbog Kikine smrti, sada njenoj mami poručio “HVALA”: Ono što sam pretpostavljao da je – jeste

Kada je Kristina Kika Đukić pronađena mrtva u svom stanu, mnogo pažnje je dobio njen odnos sa Baka Prasetom, koga je javnost osuđivala zbog verbalnog nasilja koje je preko interneta vršio nad njom, neki su ga čak i direktno optuživali za njenu smrt.

Njena majka je nedavno objavila video u kome je kazala da sumnja da se njena ćerka ubila, što tvrdi zvanična istraga, a onda su posle tog snimka krenule da kuljaju teorije zavere na internetu, gde se ček pominje i krivica jedne od njenih drugarica u toj kobnoj noći.

Fanovi su pitali Bogdana Ilića šta ima da kaže na tu temu, a on je kratko odgovorio:

@kuco_gde_si

#srbija #foryou

♬ original sound – OnWhite

– Imam svoje mišljenje na tu temu, njena majka je objavila video i pokazala da ja kao što vidite nisam uzrok. Hvala joj na tome. Imam svoje mišljenje, teoriju vezanu za taj video, i ne samo teoriju, već i informacije, i onda sam povezao u glavi sve. Ono što sam pretpostavljao da je – je.

– Neću da kažem da znam, pa sutra da me privedu, nego imam svoju teoriju, rekao sam svoje mišljenje tada kada je bilo, i neću više da komentarišem – kaže Bogdan Ilić.

Više javno tužilaštvo u Beogradu je nakon detaljnih provera utvrdilo da nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnosti pod kojima je nastupila smrt Kristine Đukić, zvane Kika 8. decembra 2021. godine.

– Odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere – potvrđeno je iz Višeg javnog tužilaštva za Kurir. Kurir.rs