ZAMERIO JOJ JE RASTURENI BRAK! Marijana Zonjić otkrila sve detalje Dalilinog odnosa sa ocem Husom! Ovo NE MOŽE DA JOJ OPROSTI!

Showbizz

ZAMERIO JOJ JE RASTURENI BRAK! Marijana Zonjić otkrila sve detalje Dalilinog odnosa sa ocem Husom! Ovo NE MOŽE DA JOJ OPROSTI!

Bivša učesnica Zadruge Marijana Zonjić progovorila je o odlasku u Šepak kod Dalile Dragojević, otkrila detalje njenog susreta i odnosa sa ocem Husom Mujićem, a onda smo sa njom pretresli sve goruće teme iz pete sezone najgledanijeg rijalitija.

Kako je izgledao prvi susret Dalile i Husa u Šepku?

– On je legenda. Svaka mu čast kako nas je ugostio. Samo reči hvale imam za njega, pripremio je pun frižider kolača i pečenja. Nemam nikakvu zamerku na njegovo gostoprimstvo. Ona je ostala tamo, nas dve se polako pripremamo za more, na koje ćemo ići kada se bude vratila – rekla je Marijana.

Na čemu tačno Huso zamera Dalili?

– Ne bih puno govorila, najbolje je da ona priča o tome. Najviše joj je zamerio odnos sa Filipom i što je rasturila brak sa Dejanom. On je imao veoma lepo mišljenje o njemu, nikada ništa loše nije rekao za Dejana. Car nije ispao fer – kazala je Marijana.

U kakvom je odnosu Dalila sa svojom majkom, spekulisalo se da Emina nije podržala većinu njenih postupaka?

– Njih dve se stalno čuju ili dopisuju. Rekla i je da treba da joj dođe majka sutra. Naravno, zamerila joj je neke stvari, kao i otac ali su u dob rom odnosu. Čuju se redovno – rekla je Marijana.

Da li misliš da su Filip i Dalila dobri jedno po drugo?

– Bila sam protiv toga i dok smo bili unutra. Nakon izlaska, Filip je samo potvrdio svojim ponašanjem da sam bila u pravu. On nije čovek za nju, takav momak joj nije potreban. treba malo da bude sama, pravi će se pojaviti. On nije samo prema njoj bio takav, mnoge devojke su doživele isto. Ne znam kome treba takav partner – rekla je Marijana. Kurir.rs/Pink.rs