CECINO UŠĆE BOLJE OD MADONE I LEDI GAGE! Evo šta sad pevačica kaže o OGROMNOM uspehu i ko je za to najviše ZASLUŽAN!

Showbizz

CECINO UŠĆE BOLJE OD MADONE I LEDI GAGE! Evo šta sad pevačica kaže o OGROMNOM uspehu i ko je za to najviše ZASLUŽAN!

Svetlana Ceca Ražnatović prema novim istraživanjima nadmašila je svetske zvezde Madonu i Ledi Gagu po posećenosti koncerata.

Naime, Ledi Gaga nedavno je održala spektakl u Parizu na kojem je prisustvovalo više od 80.000 ljudi, što je izazvalo mnoštvo reakcija muzičkih stručnjaka. Taj koncert je sedmi na listi najposećenijih u Evropi, a na 34. mestu svetske liste najposećenijih koncerata ženskih vokala svih vremena.

Međutim, ono što je posebna čast za srpsku javnu scenu jeste činjenica da se koncert koji je Ceca održala 2013. godine na Ušću, a na kojem je bilo čak 150.000 ljudi, našao na trećem mestu ove prestižne liste.

Po ovoj statistici, Ražnatovićeva se našla odmah ispod legendarne Tine Tarner, dok se ispod nje nalazi svetska pop diva Madona koja se pozicionirala na četvrto mesto, a čiji je koncert bio znatno manje posećen nego Cecin.

Ceca je poznala da je ponosna na uspeh koji je ostvarila 2013. godine te istakla da spektakl na Ušču ima posebno mesto u njenom srcu.

– Meni će koncert održan na Ušću zauvek ostati u najlepšem sećanju. Radujem se tome da ponovimo taj spektakl, a nadam se da ćemo tada i oboriti dosadašnji rekord posećenosti – rekla nam je Ceca, pa otkrila da ovu titulu duguje svojoj vernoj publici.

– Ovo nije samo moj, već je i uspeh moje publike. Možemo samo biti ponosni na to što smo zajedno plasirali Beograd tako visoko na svetskoj mapi najposećenijih koncerata – rekla nam je Ražnatovićeva za kraj.

Podsetimo, o Cecinom spektaklu na Ušću pisali su gotovo svi domaći, ali i inostrani mediji, a ovaj događaj su ispratili i CNN i BBC. To je ujedno bio i otvarajući koncert Cecine turneje „Grom“ koja je oborila sve rekorde posećenosti širom Balkana. kurir.rs/alo