Prva poruka Zorana Marjanovića iz zatvora

Showbizz

Prva poruka Zorana Marjanovića iz zatvora

Zoran Marjanović, koji je osuđen na 40 godina zatvora zbog ubistva svoje supruge Jelene Marjanović, poručio je iz zatvora da se i dalje drži i da će na sve moguće načine da pokuša da dokaže svoju nevinost.

Marjanović je rekao da mu sve liči na neku bajku, rekao je Aleksandar Zarić, advokat osuđenog kompozitora. Zarić je rekao da je kazna izrečena Zoranu Marjanoviću nevjerovatna. Dodaje da su očekivali da bi moglo doći do ovakve presude iako su znali da su svi dokazi protiv njega tanki i labavi.

– Sve što smo imali da kažemo rekli smo u sudnici. Neki su čak rekli da je on unaprijed osuđen. Mi smatramo da nije imao fer i korektno suđenje, ali i cijeli postupak – rekao je Zarić za Pink.

Advokat dodaje da je način vođenja postupka pokazivao da Zoran neće imati neku šansu da bude oslobođen.

– Zapanjen sam onim što govore neki ljudi nakon izrečene presude – rekao je Zarić.

Advokat je komentarišući to što se cjelokupna javnost bavi ovim slučajem istakao da je jedini koji može da presudi sud.

– Napisaćemo žalbu, prema krivičnom postupku Zoran je još nevin čovjek dok ne bude pravosnažna presuda doneta – rekao je Zarić.

Kako kaže, ne bi uzimao zdravo za gotovo presudu, a dodaje da će se kvalitet iste gledati na apelacionom sudu.

Zarić je rekao, komentarišući blato sa pantalona Zorana Marjanovića, da je to više puta rečeno i da je istog sastava na cijelom nasipu.

– Nigdje nije bježao. Nije ometao postupak – rekao je Zarić.

Advokat je dodao i da su se pojavili novi podaci tek nakon što je osuđen. Dodaje da se pojavila žena koja je izjavila da je pratio čovjek u crnoj jakni. (Kurir.rs/Pink)