Tragičan kraj potrage duge pet mjeseci: Ksenija Lukić sa mosta skočila poslije svađe s dečkom!

Region

Tragičan kraj potrage duge pet mjeseci: Ksenija Lukić sa mosta skočila poslije svađe s dečkom!

Beživotno tijelo Ksenije Lukić (30) iz Sremske Mitrovice, koja je nestala prije pet mjeseci, pronađeno je u Dunavu kod Sremskih Karlovaca. Podsjećamo, djevojka je nestala u noći između subote i nedjelje 26. februara, a sumnjalo se da je skočila sa Varadinskog mosta u Novom Sadu poslije svađe sa momkom.

Ksenijin momak Aleksandar S. (42) 26. februara prijavio je nadležnima da je sa Ksenijom proveo veče na Petrovaradinskoj tvrđavi te da je ona poslije svađe prvo pobjegla od njega, a zatim skočila sa mosta. On je odmah po dolasku policije i hitne pomoći u teškom psihičkom stanju prebačen u Klinički centar Vojvodine na odjeljenje psihijatrije odakle je otpušten nakon višečasovnih pregleda i ukazane pomoći.

U prvih nekoliko časova nije mogao da razgovara sa Ksenijinom porodicom i nije odgovarao na njihove pozive što je kod njih izazvalo sumnju da je na neki način kriv za taj događaj. Međutim, kada je došao k sebi Aleksandar se javio porodici svoje djevojke i ispričao im svoju verziju čitave priče koja je ostavila dubok ožiljak na njegovu psihu isto kao i na psihičko stanje Ksenijine porodice.

Inače, Ksenija je do nestanka živjela u Novom Sadu sa cimerkama, a bila je zaposlena kao prodavac obuće u jednom butiku, dok Aleksandar živi u Londonu. Njihova veza je bila idilična bez obzira na to što su se viđali s vremena na vrijeme kada bi Aleksandar došao u Srbiju. blic.rs