DOK JE DEJAN BEZ AUTA, HUSO VOZI OVU ZVER: Dalila Ne Izlazi Iz Novih Kola, A Tek Da Vidite U Kojoj BESNOJ MAŠINI Se Voza Njen Otac

Showbizz

DOK JE DEJAN BEZ AUTA, HUSO VOZI OVU ZVER: Dalila Ne Izlazi Iz Novih Kola, A Tek Da Vidite U Kojoj BESNOJ MAŠINI Se Voza Njen Otac

Otac Dalile Dragojević Huso Mujić privlači veliku pažnju, a mnogi su iščekivali kako će proći njegov susret sa ćerkom, budući da je javno prevalila muža Dejana i započela u rijalitiju burnu vezu sa Filipom Carem.

Pošto je sve prošlo kako treba, njihov odnos je baš onakav kakav je nekad bio. Možda i bolji. Dragojevićka je živnula, nešto novca je uložila u kuću, a od drugog dela novca je kupila novi auto. I dok ona ne izlazi i mercedesa, Huso pored nje vozi četvorotočkaša. Svojom besnom mašinom pohvalio se na Instagramu, gde je objavio sliku i snimak kako se vozi.

Podsetimo, pred sam kraj “Zadruge 5” Dejan je poručio Dalilinom ocu da se njegov auto dostavi u Srbiju, a oko njega su se bivši supružnici svađali, kako u rijalitiju, tako i u emisiji nakon završetka rijalitija. Osim toga Dalilaje nedavno izjavila da Dejanu uskoro ističe i registarcija za auto i da ga ona sigurno neće doterati njemu u Srbiju.

– Moj savet mu je da što pre poseti Karamujića kako sam kaže i da se izleči od svega. Kao i što pre da dođe po svoj automobil jer mu uskoro ističe registracija, a ja zaista nisam neko ko će auto dostavljati na adresu. Toliko.(kurir.rs)