PRVA OBJAVA DUŠKA TOŠIĆA POSLE JELENINOG PRIZNANJA O RAZVODU: Dok je JK aktivnija više nego ikad, evo šta ON sad radi

Showbizz

PRVA OBJAVA DUŠKA TOŠIĆA POSLE JELENINOG PRIZNANJA O RAZVODU: Dok je JK aktivnija više nego ikad, evo šta ON sad radi

Duško Tošić proteklih nedelja bio je u žiži javnosti zbog razvoda od supruge pevačice Jelene Karleuše, a sada se i prvi put oglasio na društvenim mreža.

Tošić, koji se trenutno bavi menadžerskim poslom, uživa u Turskoj, a na svom Instagram profilu objavio je fotgrafiju na kojoj pozira doteran od glave do pete. Duško je pozirao sam, a u Turskoj boravi najverovatnije zbog poslovnih obaveza.

Ovo je prva Duškova objava nakon što je njegova još zakonita supruga Jelena nedavno objavila da su odlučili da se raziđu u miru. Duško nije javno govorio o razvodu od Jelene, posle 14 godina provedenih u bračnoj zajednici.

Podsetimo, Jelena je početkom jula bila sa ćerkama na godišnjem odmoru baš u Turskoj, a par još nije potpisao papire za razvod.

Kao što je Kurir već pisao, ona još od januara mirnim putem pokušava da zajedno sa suprugom prevaziđe sve bračne nesuglasice, a izgleda da od toga i dalje ne odustaje. Kako je rekao izvor našeg lista, njen suprug i ona još nisu potpisali sporazumni razvod. kurir.rs