SVI MISLE DA IM IMAJU SKLADAN BRAK: Prija priznala da ima problema s Filipom! Svađe eskaliraju u pravi SUKOB zbog ovog

Showbizz

SVI MISLE DA IM IMAJU SKLADAN BRAK: Prija priznala da ima problema s Filipom! Svađe eskaliraju u pravi SUKOB zbog ovog

Aleksandra Prijović progovorila o braku sa Filipom Živojinovićem! Brak pevačica Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića oduvek je bio tema u javnosti. Mnogi su spekulisali i nagađali da njihova bračna zajednica neće dugo izdržati, da će doći do naglog prekida, ali su oni to demantovali.

Dosta se pričalo da među Aleksandrom i Živojinovićem ne cvetaju ruže, a on je poslednjim gestom prema pevačici oduševio sve.

Naime, poznato je da je produkcijska kuća koju poseduje Filip, stala iza Prijovićkinih novih pesama, za koje je kako se piše po portalima, izdvojila kao za luskuzni stan u prestonici. Više od 150.000 evra pevačica je dala za izradu, promociju i marketnig a nedavno je progovorila da ju je rad na novom projektu dosta iscrpeo i čak doveo do prepirki sa suprugom, što inače nije slučaj.

– Jako je bilo naporno zbog želje da sve ispadne najbolje. On više zamera meni nego ja njemu. Bitno mi je kako on misli jer ja njemu najviše verujem. Mi se generalno ne svađamo, ali ako se to desi to je zbog pesama i spotova – istakla je pevačica i potvrdila da rasprave sa mužem uglavnom rešava mirnim putem, te da su još na početku veze velikim svađama oboje rekli kraj, piše Stori. kurir.rs/Story