NOĆ 500 €, ZA DAN SLISTI 1.000 €, ZA 15 DANA LETOVANJA PUKLA 20.000 €! Kaća Grujić troši ko HOLIVUDSKA zvezda, a evo šta sve traži

Showbizz

NOĆ 500 €, ZA DAN SLISTI 1.000 €, ZA 15 DANA LETOVANJA PUKLA 20.000 €! Kaća Grujić troši ko HOLIVUDSKA zvezda, a evo šta sve traži

Katarina Grujić Gobeljić već nedeljama uživa s ćerkicom na Crnogorskom primorju, odakle povremeno odlazi na nastupe i vraća se. S njom su i njeni roditelji koji joj pomažu oko naslednice, a za to zadovoljstvo navodno do sada je iskeširala tričavih 20.000 evra.

– Kaća je s Katjomi porodicom smeštena u jednom od najskupljih hotela u kojem cena noćenja za sve njih košta oko 500 evra, a isto toliko potroši u toku dana na privatnu plažu, restoran, ležaljke… – ispričao je izvor iz Crne Gore, koji je insistirao na anonimnosti.

Kako je još rekao, Grujićeva na plaži provodi više od pola dana, a zbog galantnosti i bakšiša koji ostavlja obožavaju je svi zaposleni.

– Katarina deluje kao osoba koja ne voli gužvu dok letuje i verujem da je to razlog zbog kog se odlučila da umesto Budve ili neke popularnije destinacije dođe kod nas. S ćerkicom boravi u najskupljoj sobi koju imamo u ponudi, sa velikom terasomi direktnim prilazom plaži – dodao je izvor, i otkrio koliki su pevačicini dnevni troškovi.

– Pošto noć u našem hotelu košta 500 evra, a na plaži potroši isto toliko i ostavi napojnice, Kaća dnevno pukne više od 1.000 evra a da ne trepne. Vidi se da je džek i da ne žali novac da ugodi sebi, a to su oduvek naši najbolji gosti. Da je sreće, da su svi kao ona – zaključuje izvor.

Kako bismo proverili informacije do kojih smo došli, pozvali smo Kaću, koja nam je potvrdila informacije, ali je odbila da govori o novcu.

– Ja nikada nisam govorila koliko i šta plaćam, smatram neukusnim takve stvari. Ovde sam s porodicom i ćerkicom već 15 dana, a ostaću još toliko jer nastupam stalno. Preko dana uživam, a noću radim i ne žalim se jer je Katja sa mnom – rekla je Kaća. kurir.rs/alo