Primetila Da Joj Je Nepoznati Momak UBACIO Nešto U ČAŠU: Rešila Da Se Osveti, Pa Zatekla Šokantan Prizor

Zanimljivosti

Primetila Da Joj Je Nepoznati Momak UBACIO Nešto U ČAŠU: Rešila Da Se Osveti, Pa Zatekla Šokantan Prizor

Mlada Britanka ​Lili Pauls ​na Tviteru je ispričala kako je zamenila čaše sa strancem za kog je sumnjala da je pokušao da joj podmetne dr*gu u piće. Kasnije ga je pronašla onesvešćenog u lokvi tečnosti, prenosi Dejli mejl.

Devojka iz britanskog Grimsbija bila je u noćnom izlasku kad je primetila da je nepoznat muškarac ubacio nešto u njenu čašu.

Tvrdi da je neprimetno zamenila njihova pića kad je otišao do toaleta, a muškarca je kasnije našla onesvešćenog u lokvi.

Dok su je jedni optuživali da je izmislila priču, drugi su brzo stali u njenu odbranu.

Brojni korisnici su pod njenom objavom podelili sopstvena iskustva s dr*gom za sil*vanje.

– Zašto svi muškarci govore da se to nije dogodilo? Jesu li toliko zaštitnički nastrojeni prema potencijalnim sil*vateljima – glasi jedan komentar.

– Verujte mi, takva se sr**a događaju. Ženama se to događa puno češće nego muškarcima pa treba poslušati kad vam one to govore – upozorio je još jedan od korisnika društvenih mreža.

Jedan od korisnika ispričao je kako je njegovom prijatelju neko ubacio dr*gu u piće u gej baru, a pripadnici obezbeđenja su ga bezobzirno bacili na ulicu misleći da je pijan.

– Srećom, poznanik ga je pronašao i odveo kući, ali imao je potres mozga zbog pada i mesecima nije bio dobro – napisao je. (objektiv.rs)