DARKO LAZIĆ U ŠOKU ZBOG MILJANINOG STANJA Čuo se sa Kulićkom pre operacije, savetovao OVO, nije ga poslušala: Verujem da je JAKA

Showbizz

DARKO LAZIĆ U ŠOKU ZBOG MILJANINOG STANJA Čuo se sa Kulićkom pre operacije, savetovao OVO, nije ga poslušala: Verujem da je JAKA

Vest o tome da je bivšoj zadrugarki ugrožen život nakon operacije smanjenja želuca potresla je javnost, a Darko Lazić, Miljanin omiljeni pevač, bio je šokiran informacijom da je u toku borba za Kulićkin život. Pevač je otkrio da se čuo sa Miljanom kada je zvanično odlučila da “ode pod nož”, a tom prilikom joj je naglasio da je najbitnije da pažljivo izabere kliniku i doktora.

Miljani Kulić se lekari trenutno bore za život u Kliničkom centru Niš, gde se nalazi već dva dana usled komplikacija od operacije smanjenja želuca. Darko Lazić čiji je Miljana veliki fan, uradio je istu operaciju, a nas je zanimalo kako Darko komentariše odluku rijaliti zvezde da smanji želudac:

– Molim? Jel se šališ sa mnom? Ma kako bre, šta je to uradila, jao ja ne mogu da verujem… – započeo je Darko i otkrio da se čuo sa njom pre nego što se odlučila za tu operaciju:

– Zvala me je, pričali smo o tome, stvarno ne mogu da verujem šta se desilo… Kakva Turska, kakvi turski doktori? Rekao sam joj lepo: “Miljana, moraš dobro da paziš gde ćeš da radiš, kod koga ćeš da ideš, nije naivno. Moraš da budeš disciplinovana, da paziš”… Ja sam morao da uradim tu operaciju, možda bih umro da je nisam uradio, bio sam primoran zbog zdravlja. Bože koliko mi je krivo zbog nje… Nadam se da će biti dobro. Nemam ni ja ni slezinu ni bubreg, ali nisam bio životno ugrožen zbog operacije želuca. Ja sam radio operaciju u Beogradu, ne znam zašto je otišla čak u Tursku… – rekao je pevač uznemireno.

Pevač i dalje stoji pri tome da je operacija odlično rešenje, ali samo za one koji nemaju drugi izlaz, pri čemu je opet najvažnije izabrati proverenu kliniku i doktora:

– Ja sam morao da uradim tu operaciju. I dalje stojim pri tome da je operacija korisna, ne kajem se što sam je uradio, ali mora da se pazi kod koga se ide. Ali, nadam se i verujem da je Miljana jaka i da će sve biti okej na kraju… – rekao je pevač za Informer. Kurir.rs/K.Đ/Informer