Janjuš brutalno isprozivao Maju Marinković: Bivši zadrugar i sam ne vjeruje sa kim je bio!

Showbizz

Janjuš brutalno isprozivao Maju Marinković: Bivši zadrugar i sam ne vjeruje sa kim je bio!

Marko Janjušević Janjuš, koji je uništio svoj brak zbog Maje Marinković, potkačio sve svoje bivše na društvenim mrežama.

– Moj veliki uspjeh je što su mi bivše djevojke u posljednjih tri bile fakultetski obrazovane i svakoj sam bio drugi. Zato sam ponosan na sebe – bio je ironičan Janjuš i indirektno potkačio Maju koja nije fakultetski obrazovana i kojoj nije bio drugi.

Starletu vrlo vjerovatno riječi bivšeg dečka nisu pogodile s obzirom da sada uživa u novoj vezi sa mužem bivše najbolje drugarice Aleksandre Subotić.

Podsjetimo, Janjuš je bio ubijeđen da mu je neko bacio mađije i da je zbog njih skroz “poludio” za Majom, zaboravljajući u rijalitiju da ima ženu i kćerku. On je priznao da je išao kod jednog čovjeka u jedno selo pored Subotice kako bi ga oslobodio crne magije.

“I dan danas vjerujem da me je neko zamađijao, bio sam kod nekog čovjeka, pa mi je skidao sve to. Otkad mi je skinuo te magije, ni sa jednom djevojkom koja ima silikone nisam bio. Išao sam tamo negdje kod Subotice, čovjek mi je pomogao i sada kad mi neko spomene silikone nije mi dobro”, kaže Janjuš. kurir.rs