SKANDAL U TURSKOJ BOLNICI ZBOG MILJANE! Lekari NISU napravili GREŠKU, tvrde da Kulićka nije ispoštovala OVE naredbe

Showbizz

SKANDAL U TURSKOJ BOLNICI ZBOG MILJANE! Lekari NISU napravili GREŠKU, tvrde da Kulićka nije ispoštovala OVE naredbe

Miljana Kulić susrela se sa ozbiljnim zdravstvenim problemima usled komplikacija nakon operacije želuca, zbog čega joj je život ugrožen. Miljana je operaciju izvršila u jednoj turskoj klinici pre 12 dana, a pre dva dana stanje joj se naglo pogoršalo, zbog čega je hitno hospitalizovana i lekari joj se sada bore za život.

Kako saznaje Republika.rs, u bolnici u kojoj se Miljana operisala nastao je potpuni haos, nakon što se pročulo da se njeno stanje nakon intervencije zakomplikovalo.

Kako navodi izvor, otkazan je veliki broj intervencija.

– Devojka koja radi u drugoj klinici u Turskoj u kontaktu je sa timom iz bolnice u kojoj se operisala Miljana. Kako je saznala od njih, u toj ustanovi je od juče opsadno stanje, jer su pacijenti počeli da im otkazuju masovno intervencije, posebno pacijenti iz Srbije, kojih ima u najvećem broju, a koji tu dolaze da rade i druge operacije. Od jutros je trebalo da bude više depozita uplaćeno, međutim, niko još nije izvršio uplatu. Ljudi su sada u strahu – navodi izvor i dodaje da strah nije opravdan, jer, kako kaže, greška se ne može pripisati lekarima.

– Zapravo, ona kaže da to uopšte nije opravdano, jer je Miljana dogovorila sa njima da tu svoju operaciju uradi besplatno, da bi ih izreklamirala, i onda naravno da su se potrudili maskimalno da ona bude ispoštovana sa svih strana, tako da nema šanse da je tu došlo do greške od strane doktora. Svi su pričali o tome da se ona ničega nije pridržavala. Prvo to što je sela u avion – nije smela, čak kaže da je čula da je i pila alkohol. To je operacija gde se o ishrani mora strogo voditi računa, prvih deset dana sme da se pije samo šejk. Narednih deset dana samo proceđena supa. Trećih deset dana samo supa sa rezancima. Vrlo je specifično, ona se navodno ničega nije pridržavala i zato se desilo šta se desilo. To niko od doktora i sestara neće zvanično reći i dati izjavu jer je to, kako oni kažu, narušavanje njihovih moralnih kodeksa. kurir.rs/republika.rs