SVE ŠTO JE NESTALO, NESTALO JE, NE ŽELIM NIŠTA VIŠE: Kolumbijka pre 2 godine izbegla smrt u Beogradu, sad šalje misterioznu poruku

Showbizz

SVE ŠTO JE NESTALO, NESTALO JE, NE ŽELIM NIŠTA VIŠE: Kolumbijka pre 2 godine izbegla smrt u Beogradu, sad šalje misterioznu poruku

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (48), devojka Strahinje Stojanovića (30) koji je u septembru 2020. godine raznet u svom džipu BMW X5 dok su bili zajedno, aktivna je na Instagramu, gde svoje pratioce maltene redovno časti svojim fotografijama. Sada je na ovoj društvenoj mreži okačila svoju fotografiju iz automobila uz pomalo misterioznu poruku.

Kolumbijka, koja u eksploziji nije povređena, iako je bila na mestu suvozača, bila je u Srbiji neko vreme nakon Stojanovićevog ubistva kako bi dala izjavu u tužilaštvu kao očevidac zločina, a nakon što je to uradila ona je napustila našu zemlju.

– Sve što je nestalo, nestalo je. Ne želim ništa više, i više ne biram između crnog i belog, svetlosti i tame, sunca i meseca, dan i noć, dobro i loše. Sve je to jedinstvo – napisala je Strahinjina devojka ispod fotografije u kojoj se vidi kako sedi u kolima.

Kolumbijka često objavljuje fotografije na svom profilu, pa tako možemo videti da se ona nalazi u Majamiju, a vreme provodi sa ćerkom i unukom. Po njenim objavama na Instagramu ona nije dolazila u Srbiju nakon ubistva Stojanovića.

Podsetimo, Sonja Gomez bila je sa Strahinjom Stojanoviće u džipu 13. septembra 2020. kada su krenuli na auto-trke, kada je osumnjičeni Milivoje Lovrenović iz Velike Gradiške, mobilnim telefon aktivirao eksploziv u Ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu. Za Lovrenovićem je raspisana Interpolova poternica.

– Od siline detonacije, vozilo u kom je bio par, bukvalno je bilo prepolovljeno. Stojanović je ležao na ulici raznetih nogu, dok mu je Sonja držala glavu u naručju. Preminuo je po prijemu u bolnicu, a ona je prošla bez povreda – podseća sagovornik.

Sedam dana nakon zločina, inspektori su identifikovali Lovrenovića kao direktnog izvršioca ovog zločina.

– Sumnja se da je Milivoje bombu, velike razorne moći, postavio ispod Stojanovićevog vozila. Zatim ga je pratio na električnom biciklu i to od Strahinjinog stana na Galenici, koji se s devojkom iz Kolumbije Sonjom Suarez Gomez uputio na auto-trke na Ušću, do ulice Omladinskih brigada, trasom dugom osam kilometara, gde je na kraju pozivom s mobilnog telefona aktivirao eksploziv – podseća izvor. (Kurir.rs)