KAD JE NAJTEŽE, ONA JE BILA NAJJAČA! Zola pozvao Miljanu, evo šta joj je poručio javno, a onda spomenuo POROKE!

Showbizz

KAD JE NAJTEŽE, ONA JE BILA NAJJAČA! Zola pozvao Miljanu, evo šta joj je poručio javno, a onda spomenuo POROKE!

Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola pružio je veliku podršku nekadašnjoj zadrugarki, koja je vodila bitku za život nakon operacije želuca.

On je sada javno poželo bivšoj devojci brz oporavak i istakao koliko mu je žao zbog njeno stanja.

– Što se tiče Miljane ja sam neko ko je pre dva dana napisao na storiju da joj šaljem podršku i da smatram da će ona to sve da prevaziđe. Nisam želeo ništa da se radi mimo javnosti da ne bi ispalo da sam ja neko ko je njoj svašta pisao, da ne bi to neka druga strana pogrešno protumačila. Ne sumnjam u nju da će se oporaviti, ona je mnogo jaka žena. Kada je najteže ona je bila najjača. Želim joj sve najbolje od srca – rekao je Lazar Čolić Zola koji je pozvao Miljanu telefonom, ali se nije javila.

Zola je progovorio i o svojim porocima, a iako su ga mnogi optuživali da koristi nedozvoljene supstance, Čolić je to sada demantovao.

– Što se tiče poroka problem sam imao samo sa kockom, ovo ostalo što kažu narkoman, bode se u venu, nisam iz te priče – rekao je Zola.

Bivši zadrugar otkrio je da se oporavlja posle rijalitija, kao i da mu je bilo bitno da uđe u superfinale.

– Iskreno, dobro sam, oporavljam se. Vidim da sam po komentarima i izjavama nekih ljudi odradio dobru sezonu. Dao sam sebe maksimalno koliko sam mogao, mislim da sam zadovoljio široki deo gledanosti i da sam bio zanimljiv. S obzirom šta se sve dešavalo dobro sam izašao čitav – rekao je on, pa dodao:

– Bilo mi je bitno da uđem u finale jer to nikad nisam doživeo, a kada sam ušao u superfinale više mi nije bilo bitno koje ću mesto osvojiti. Bitno je da se zaradi – zaključio je. Kurir.rs/Informer