MAJA I ALEKSANDRA UHVAĆENE ZAJEDNO: Ne skidaju OSMIJEH sa lica, drugarice SLAVE jako bitan DAN!

Showbizz

MAJA I ALEKSANDRA UHVAĆENE ZAJEDNO: Ne skidaju OSMIJEH sa lica, drugarice SLAVE jako bitan DAN!

Prije više od mjesec dana u medijima je odjeknula vijest da je Maja Marinković preotela nevjenčanog supruga svojoj najboljoj drugarici Aleksandri Subotić, Petra Pecu Raspopovića.

Njih dvoje su uhvaćeni kako razmjenjuju nježnosti na jednom bazenu, a ubrzo nakon toga su i potvrdili svoju vezu.

Od tad ova tema je stalno na meti brojnih komentara, a sve češće isplivavaju klipovi koji pokazuju kakve su drugarice Maja i Aleksandra bile, prije nego što joj je Marinkovićeva preotela supruga. Jedan od takvih snimaka podijelio je i Osman Karić na društvenoj mreži Instagram.

Naime, on je podijelio privatan video sa proslave Aleksandrinog rođendana, gdje Maja sjedi pored nje i uživa u glamurnoznom slavlju, a na na toj žurki našla se i bivša zadrugarka Marijana Zonjić, kao i Majin otac Taki.

– A nekad smo svi zajedno slavili Sandrin rođendan – napisao je Osman na prvom snimku koji je podijelio.

Na ovim video zapisima takođe može da se vidi koliko su Subotićeva i Maja bile bliske drugarice, ali i srećne dok su se družile, pa osmijeh nisu skidale s lica.

Iako je Aleksandra tad uveliko bila u vezi sa Pecom, može se primijetiti da je podjednako pažnje posvetila gostima, a posebno svojoj drugarici Maji, te vjerovatno nije ni slutila šta će joj se desiti samo par godina kasnije. novi.ba