UMALO SAM UMRLA, BORILA SAM SE, IMAM OŽILJAK PREKO CELOG STOMAKA! Prvo oglašavanje Miljane Kulić posle PAKLA nakon operacije!

Showbizz

UMALO SAM UMRLA, BORILA SAM SE, IMAM OŽILJAK PREKO CELOG STOMAKA! Prvo oglašavanje Miljane Kulić posle PAKLA nakon operacije!

Miljana Kulić pobedila je smrt i konačno se probudila iz veštačke kome u kojoj su je lekari u Kliničkom centru u Nišu držali zbog operacije prilikom koje su joj odstanili puknutu slezinu. Ona se sada prvi put oglasila nakon drame i istakla da je veoma ljuta na turske lekare koje smatra odgovornim za svoje stanje i priznala da je svesna da ju je korak delio do smrti. Na pitanje kako se sada oseća i da li je svesna šta joj se dogodilo, Miljana kaže:

– Nisam dobro, psihički sam veoma loše. Borila sam se, bila sam na ivici života i smrti. Strašno je šta su mi uradili, hteli su da im budem zaštino lice za Balkan, a umalo sam umrla- kaže Kulićeva i opisuje kako sada izgleda njeno telo:

Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju

– Imam ožiljak preko celog stomaka. Trpim strašne bolove, ali se nadam da ću pobediti i da će sve biti dobro. Daju mi lekove da se smirim i da mi bolovi budu manji. I dalje se svi plaše da se nešto ne iskmplikuje. Imam traume zbog svega, zaspim pa se budim u bunilu i sanjam da me ponovo vode na operaciju- kaže popularna rijaliti učesnica koju su turski lekari optužili da je prekršila pravilo i konzumirala cigarete, što je zabranjeno nakon operacije skraćivanja želuca:

– Ne mogu da shvatim da ovakve komplikacije mogu da se dogode zbog pušenja. Pozvaću Indi da se posavetujem s njom i da mi kaže da li je i ona pušila kad se operisala. Mama je stalno uz mene, ovde su doktori sjajni brinu svi o meni, samo da izađem iz bolnice da vidim svoje dete- zaključila je Miljana.

Podsetimo, Miljana je operisana 20. jula u Istanbulu, a nakon tri dana se vratila u Srboju kada se osećala malaksalo. Prošle subote joj je naglo pozlilo i sa bolovima u stomaku javila se u Urgentni centar u nišu gde su lekari otkrili da je došlo do pucanja slezine koju su joj odstranili:

– Pacijentkinja Miljana Kulić primljena je u Urgentni centar Univerzitetskog kliničkog centra Niš u subotu 30.jula kao hitan slučaj zbog bolova u trbuhu. Sedam dana pre prijema pacijentkinja je operisana u turskoj bolnici kada je zbog gojaznosti urađena operacija takozvanog „skraćivanja želuca“. Nakon prijema u UKC Niš urađene su sve dijagnostičke procedure koje su ukazivale na neophodnost hitne hirurške intervencije. Istog dana 30.jula pacijentkinja je hitno operisana i tom prilikom je ustanovljeno krvarenje u trbuhu uzrokovano povredom slezine. Urađena je operacija uklanjanja slezine. Pacijentkinja se uspešno oporavlja u jedinici intenzivne nege klinike za anesteziju i reanimaciju- saopšteno je iz UKC Niš. Kurir.rs/Informer